Såhär såg frukosten ut som jag dukade upp till min kära sambo. Jag försöker att laga så mycket turkisk mat som möjligt hemma eftersom jag vet att E uppskattar det och automatiskt alltid gillar det. Lagat mycket köttfärs och bön rätter senaste tiden. Det som är på bilderna ovan är turkisk pide vilket är en typ av macka/pizza. Väldigt enkel att laga egentligen och väldigt gott! Känns mindre "fet" än en vanlig pizza men gott som snack eller som E ska äta ikväll till fotbollen med bärs med sin kompis :P
 
 
Här är alkoholen som är inhandlat kvällen till ära. Ska möta upp ett gäng tjejer och äta middag vid liljeholmskajen klockan 19.30 och efter maten så ska vi hem till mig och dricka vin och även äta choklad-nutella-bollar och nutella-cheesecake som jag bakade igårkväll. Så snart ska jag hoppa in i duschen och efter det locka håret och sminka mig. E och hans vän kommer vara hos oss och kolla fotboll och dricka öl så de får hålla oss 5 tjejer sällskap sen när vi kommer hem :) 
Om det blir utgång eller inte återstår att se, vi kanske bara avslutar kvällen hos mig men om jag känner mina tjejer rätt så kan det mycket väl bli så att vi går nånstans. 
Hoppas ni har en underbar söndag <3
Kan inte klaga på veckan som varit, trivs bättre och bättre i skolan och jag gillar vad vi pysslar med än så länge.
Imorgon ska jag och babe på lägenhetsvisning och sedan till Barkarby och kolla runt lite. De har en cool matbutik där som säljer mat från hela världen, de har en jättestor turkisk avdelning så ska visa honom den imorgon!