Hallådär!
Här sitter jag hemma i soffan och små-hostar, se på fan! Kan jag va påväg att bli för..ky.... Nä, vill inte ens tänka tanken. Det vore ju typiskt min tur. Ska försöka bara vila hela dagen idag och plugga här hemma. 
 
Kan berätta lite om min helg.
I lördags mötte jag upp tjejerna för att äta middag vid 19.30 i liljeholmen vid vattnet, var supertrevig mijlö både i och runtomkring restaurangen men maten var sådär så går nog till ett annat ställe nästa gång för det var väldigt dyrt! Efter middagen så satte vi oss på bussen som gick raka vägen hem till mig. Hemma hos mig drack vi vidare och käkade efterrätt och dansade.
Efter typ 2 timmar satte vi oss i en taxi och åkte till söder där vi gick in efter ett misslyckat försök till en bar/klubb och där inne dansade vi, speciellt jag och Sophia sjuuukt mycket. Vi hade verkligen en toppenkväll. Vid 03 började vi gå hemmåt och S sov över hemma hos mig.
 
På söndagen vaknade jag och S hade redan åkt hem medans jag sov, hon skulle jobba och ville hem emellan och hämta sina grejer. Jag och E åkte till fridhemsplan och brunchade, vi skulle gått på visning där men den blev inställd. 
Efter det åkte vi till Barkarby och kollade outlet, jag hittade ett par byxor och ett par sneakers som var jättefina.
Sedan åkte vi till "Matvärlden" som är en stor mataffär som säljer mat från hela världen så vi bunkrade upp med massa turkiska varor och köpte med oss börek och baklava! Käkade även mat där innan vi åkte hem. Jättegott!
 
Bilder från innan jag åkte iväg på middagen. 
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej