Såhär sitter jag just nu hemma i mina mysiga tofflor som jag fick av Ermans syrra och våran nya mysfilt som jag beställde förra veckan. Har blivit sjuk (igen) vilket är så jävla irriterande.
Vi åker ju till Dubai på fredag och jag har massa träning i kroppen som vill ut men det är bara till att lyda kroppen och ta det lugnt. Idag blir det en massa plugg hemifrån. Ser ni min lilla påskdekoration i bakgrunden och min fina blomma på vardagsrumsbordet?
 
Proppar  kroppen med massa vitaminer på morgonen på detta viset, blandar juice med macapulver och spirulina i vår blender och sen sväljer jag vitamintillskott och omega 3 till det. Har även köpt proteinpulver från jobbet som jag ska börja med nu efter träning då vi börjat köra lite tyngre vikter på gymmet!
 
Såhär såg gårdagens middag ut. Jag var supertrött efter jobbet och påväg hem. Erman var trött och hade ingen lust att varken handla eller laga mat så vi tänkte käka pizza men då sa jag nej till slut och gick till ica och handlade sparris, kalkon och avokado och gjorde iordning detta istället. Kalkonen stekte jag i smör tills den blev gyllenbrun sen hade jag den i ugnen på 200 grader i 40 minuter, efter det lindade jag in den i aluminiumfolie tio minuter sen var den klar! Sparrisen gjorde jag genom att först steka vitlök i olivolja och efter det lägga i sparrisen och salta en hel del, sen var den klar! Pastan till är bönpasta. Det blev helt klart godkänt och betydligt skönare känsla efteråt än när man ätit en pizza. 
I fredags unnade vi oss 3 par mini cupcakes var, också betydligt skönare känsla efteåt än när man proppat i sig lösgodis. 
 
Hittade denna på pinterest, kommer försöka tänka såhär kring mina måltider. 
Blev sugen på att göra mina naglar såhär! Fast korta naglar då, inte förlängning. 
 
 
BTW! 
Imorgon är det två veckor sedan jag slutade med niktotin! Sjukt va! Trodde aldrig jag skulle klara det. Erman snusar fortfarande och det har inte varit så svårt trots att han gör det framför mig hela tiden! 
 
I sommar är det väl nästan 3 år sedan jag tog mitt körkort också! Tog det några månader efter jag och E träffades och vi firar hela 3 år (!) i sommar...
 
 

Kommentera

Publiceras ej