Mamma när hon var ung! 
Och en massa bilder på mig... Som ung... ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bild från förra veckan. Är hemma just nu, ledig första dagen på 10 dagar. SÅ trött i kropp och sinne. Mitt tinnituss är verkligen värre än någonsin just nu och igår "kaskad grät" jag utan någon egentlig anledning. 
Det har varit några väldigt intensiva dagar på jobben jag haft och jag har pushat mig gällande kost och träning och sen på det privata har det varit lite kämpigt. Svårt att förklara... Har bara gått igenom något just nu som jag inte riktigt vet vad det är. Det går väl över, om 2 veckor så ska jag till frisören och fixa mitt hår, ska även fixa manikyr och pedikyr och eventuellt fransar eftersom vi åker till Turkiet en vecka. Tycker om att känna mig fin på semestern även om det blir väldigt tight med pengar men det e väl därför jag jobbar varje dag... 
Hur som helst ! Idag är jag ledig och imorgon är det jobb sen är jag ledig lördag och söndag. Ska på date night med min älskade älskling, jag blir utbjuden på middag och bio han är så fin min lilla pluttis. Han kommer åka en vecka innan mig så kommer sakna honom som jag alltid gör när han sticker iväg nånstans. 
Idag startade jag dagen med en god frukost på två mackor och äggröra sen ska jag dra iväg till gymmet om en stund och sedan blir det bio med Moa, Tora och Frida eventuellt. 
Puss!

Kommentera

Publiceras ej