Vilken födelsedag jag har haft! Helt underbar. Jag har ju aldrig firat min födelsedag tidigare eftersom jag aldrig riktigt känt för det men varje år har jag känt nån sorts besvikelse över att jag inte tagit tag i det men framför allt över att jag inte fått fira in det nya året samt min födelsedag med de jag älskar. 
För några veckor sen frågade Erman mig om jag ville hitta på något eller om han skulle höra med hans vänner vad de skulle göra men då kände jag bara att näe inte i år på min 25 årsdag. Då vill jag vara med MIN familj och mina vänner. Så jag ringde familjen och sa att jag ville fira min födelsedag med de och gå ut och äta på restaurang och sedan äta tårta hemma hos mig. Jag och E har fixat och trixat med förberedelser nu i veckan och det blev super lyckat. 
 
 
00.00 kunde jag inte hålla mig från att öppna mina presenter och jag fick ett par uggs från erman och en resväska och massagen innan :) superfina presenter. 
 
Vi dekorerade lägenheten! 
 
Alla vid middagsbordet! Vi åt tappas som var riktigt god! 
 
 
Samma bild på mig och pappa fast den ena är inzoomad.
Männen i mitt liv <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter vi hade ätit tårta så började våra andra gäster komma, vänner och vänners respektive :)
 
 
 
Mamma tog dessa bilder nedan precis innan hon åkte:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pappa åkte hem direkt efter middagen och mamma och Lasse och morfar och Kicki åkte vid kanske 21.30 efter tårtan och när våra andra gäster droppade in. 
Senare inpå kvällen så drack vi en hel del och efter att vi gått ut och sett 12 slaget så var vi kvar i Årsta i kanske en timme sen drog vi till klubben slakthuset som ligger ganska nära och där tog vi några drinkar och dansade lite
och jag och babe var nog hemma runt 03. Helt GRYM kväll och natt och detta var den perfekta avslutningen på 2016. Fick dessutom jättefina presenter från alla som jag kan berätta om lite mer senare. <3
 
Avslutar med en bild på min älskade faster och jag.
 
 

Kommentera

Publiceras ej