Hallå från en trött tjej. 
 
Har jobbat idag igen men det är skönt att det är ob iallafall! jobbade 5 timmar men det blir ju som att jobba 10 timmar! 
Trivs verkligen på nya jobbet också, känns så himla bra! 
Annars i veckan har jag jobbat och fått reda på att jag kom in på medie och kommunikationsvetenskap på södertörn! Blev överlycklig! Lyckades lösa bort mina pass som jag hade på jobbet så jag kommer börja på måndag. Det är normaltsätt supersvårt att komma in på den delkursen så jag blev så himla glad. 
Har suttit och försökt läsa ikapp litegrann men måste fortsätta läsa ikväll men imorgon är första dagen i skolan.
Annars har jag umgåtts med Sophia och käkat middag, var med Erman och Frida och åt middag igår och sen tog jag och Frida några glas vin efter det och idag var jag och Erman och åt middag efter jobbet. 
Har käkat som bara den och inte kunnat träna sedan jag skrev sist så imorgon är det på't igen efter skolan.
Då ska jag och Sophia mötas upp och träna tillsammans. Vi har bestämt att in Mars så ska vi börja sköta kosten på allvar också men innan dess vill vi mest få in vanan. 
 
Så jag är som sagt sjukt glad över att jag kom in i skolan, egentligen är det 20.1 för att komma in på den vilket är alla ämnen högsta betyg plus merit poäng men denna gången hade jag väl turen att inte så många sökte in. 
Skitglad! Så kommer plugga till i sommar och söka in till fler kurser till hösten. Är så glad och tacksam.
Plus att jag borde få en ordentlig lön snart från jobbet som ska sparas undan och sen behöver jag nog inte oroa mig alltför mycket över sommarjobb. Är verkligen superglad. 
 
 
 
 
 
 
Jag och Frida innan hon åkte tillbaka till Thailand.
En toalett jag och Frippsis var på när vi kunde kissa samtidigt :D
Jag och Moa och Tora och Frida <3

Kommentera

Publiceras ej