Bilderna jag valde att sätta in i våran ram som vi ska hänga på väggen i sovrummet. 
 
Idag har jag suttit och pluggat i två timmar, skrivit lite på ett grupparbete vi håller på med just nu samtidigt som jag lyssnat på turkisk musik och drömt mig bort till medelhavet. LÄNGTAR så till Turkiet. Vet inte varför men jag har ju alltid älskat det landet. 
Vill dra dit en månad och bara njuta av mat, musik och väder men vi får se. Blir nog Dubai eventuellt snart, hälsa på bebisarna och Ermans familj. 
 
Annars så tränade jag iförrigår 
Tog detta foto och strax efter det så snubblade jag på Sophias löpband och gjorde illa mig rätt ordentligt, hon skulle just springa intervaller så hade den på väldigt hög hasitghet och jag flög bak och skrapade upp händerna lite och gjorde illa mig i huvudet, misstänkte först att jag fått en hjärnskakning men mådde bättre ganska snabbt efter. Vilade igår men idag ska jag på bikramyoga med Sophia igen. Innan det ska jag möta upp Frida och hämta mina arbetströjor som hon varit snäll och tagit med sig efter att jag lämnade de i hässelby när jag var där sist.
Efter träningen ska jag och Sophia äta och sen ska jag hem och plugga lite mer. 
Imorgon är det skola och jobb men i helgen är jag ledig så då har jag tid att läsa ikapp! Ska bli skönt att få ta det lugnt en helg. Behöver typ en semester känner jag men det är väldigt lugnt tempo just nu i skolan så jag ska inte klaga. Nä, nu får jag gå och packa ned mina träningskläder och byta om och kleta på lite smink. 
 
 

Kommentera

Publiceras ej