Hejsan! 
Har varit hemma och jobbat hemifrån idag, jobbat på skolprojekt. Vi har så otroligt mycket på gång men det är SÅ roligt det vi håller på med just nu.
Får jobba med massa olika program och försöka göra massvis med roligt för första gången. Har tillsammans med en annan tjej gjort broschyr och print annons idéer till en idé om ett företag vi har skapat. 
Erman kom nyss hem och nu ska han träna en stund sen ska jag göra en sallad till honom till middag. 
 
Har tänkt mycket de senaste dagarna. Känt mig lite ensam. Det är skillnad på att vara ensam och att vara själv. 
Jag känner ofta att jag blivit lämnad ensam mot min vilja vilket kan vara otroligt svårt att hantera.
Många människor som inte finns i mitt liv längre sörjer jag otroligt mycket. Känslan av att man mist människor som man försökt kämpa länge för att ha kvar är svårt att tackla men någonstans tror jag att man lär sig hela livet.
Detta kanske är min prövning för jag har just råkat ut för det så många gånger. 
Personer som haft stora roller i mitt liv har sakta försvunnit och jag har bara kunnat stå och se på när det händer utan att förstå riktigt varför.
Någonstans har jag nu insett att jag kommer aldrig förstå och jag kanske inte måste det heller. Oavsett varför ska jag inte skylla det på mig. Om personer har medvetet valt bort mig så är det inte på grund av att jag inte är tillräcklig. Och något som jag aldrig får glömma är att vem som helst på denna jord som väljer bort mig förtjänar inte mig i sitt liv. Jag är snäll, lojal och en hängiven vän. Jag lyssnar och finns där. Jag är en riktigt bra vän. Jag är såklart inte perfekt men de kvalitér som jag själv värderar som högst, de har jag och en dag kommer jag stöta på männskor som ser mig, för den jag är och uppskattar mig och aldrig släpper taget. 
Tillsdess har jag andra fina vänner som jag vet finns där och min underbara syster Moa som jag har vid min sida hela livet. 
Men ibland känner jag mig ändå nere för som sagt, känner inte alltid att det varit mitt beslut och då är det tungt att acceptera. Men, det är deras förlust! 
 
 
 
I, I've been trying to fix my pride
But that shit's broken, that shit's broken
 
I'm at an all time
Low, low, low, low, low,
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej