Köpte dessa till båtresan, har jättemycket planer på hur jag vill dekorera på båten inför E's födelsedags middag och hans presenter är nästan klara nu. Hoppas verkligen han blir glad. En present har jag jobbat på i 1,5 års tid :) Avslöjar vad det är efter hans födelsedag. 
 
Hallå i stugan! 
Jag är ju överdrivet kass på uppdatering här senaste tiden men det är för att jag är generellt väldigt upptagen = har viktigare saker för mig! 
Men nu tog jag mig tiden här en kort stund.
Första veckan på nya skolan är avklarad och jag har en positiv känsla om detta! Alla jag har träffat har varit supertrevliga och thank god så är snittåldern 24 år!!! Jag är inte längre äldst i klassen och jag har jämngamla tjejer runt omkring mig och vi är 8/10 tjejer :D
Utbildning är intressant än så länge och jag är riktigt taggad på att gå i skolan, hoppas detta håller i sig!
Ser fram emot praktik och grupparbeten och ja, allt!
Var hos mamma förra helgen och spenderade lite tid med Moa och mamma, mysigt... Det blir så lite tid över. 
Den här veckan har jag jobbat 5 dagar, gått i skolan 4 dagar och tränat iprincip varje dag.
Jobbade idag mellan 11-18 sen tränade jag mellan 18.45-20 ungefär, var hemma 20.15 och åt middag som gulliga E hade gjort iordning för mig (torsk och sallad) och sedan har jag pluggat mellan 21-22.30.
Nu ska jag lägga mig och vila, är till min förvåning ledig imorgon, hade helt glömt att skolan är tis-fredag så imorgon ska jag upp på PW på morgonen, träffa Moa och träna vid lunch och sedan laga middag och plugga. 
Härlig dag :D 
Känner mig så taggad på resan som vi ska göra om inte alltför lång tid, längtar efter att ta på mig min nya snygga baddräkt som jag får ta bild på sen. Ska träna rumpa nu intensivt och köra fettförbrännande övningar och har börjat dricka bcaa på morgonen, 2 veckor kvar och jag vill verkligen känna mig mer fit än nånsin inför resan! 
Ska fortsätta med detta till hösten, förhoppningsvis åker vi iväg nånstans i vinter och då har jag ALL TID I VÄRLDEN på mig att look fab! 
Så mer fokus på skola och träning från och med nu kommer jobbet bara vara varannan helg :)
Träffade S och S och gick ut och käkade, satte oss och tog några glas vin och bara uppdaterade varann om vad som händer i livet, jättemysig kväll, behöver fler tjejkvällar i mitt liv.
Puss!
 

Kommentera

Publiceras ej