Hallå! 
Nu är vi klar med våran förbenade detox imorgon, äntligen! Vi har alltså inte ätit på tre dagar idag... Erman har hållt på "men ska vi inte bara äta nu ikväll, skitsamma det är väl samma sak..." NEJ, har jag bestämt sagt. Vi måste göra detta tre dagar minst känner jag, annars är det väl onödigt. Det har varit tufft! Speciellt då vi varit i Norrtälje hos mamma och alla verkligen har gottat i sig tacos vilket är min favoriträtt, chips, påskmat, godis och smaskat i sig alkohol framför näsan på oss... Mental challange men det var precis i rätt tid vi började med detta känner jag. Jag hamnade i nån svacka nyligen och tryckte i mig alldeles för mycket socker i vardagen vilket gjorde mig trött och upp o ned i humöret. Tappade ork och lust att träna och ville mest frossa. Men! Velat åstadkomma något vad gällande träning väldigt länge men för mycket fokus på annat har gjort träningen lidande. Kände att jag behövde bara kasta mig in i detta utan att vela och nu blir det omöjligt att misslyckas om man sköter kosten strikt, det är något som är säkert. Vi får se om jag kommer må bättre också, jag tror nog det eftersom jag påverkas så negativt i längden av mitt socker missbruk. Så jag har inte mycker att prata om de senaste dagarna, vi överlevde. Vi har mest suttit ned eller legat ned och beklagat oss och skrattat om vartannat. 
Imorgon är det jag som ställer mig och gör iordning en stor frukost buffé beståendes av massvis med frukt. 
Vi handlade mat och matlådor idag för 3000 kr. Nu har vi mat för flera veckor fram och jag ska laga iordning så vi har allt klart inför veckan. Har lagt kyckling filé i marinad (massa vitlök, olivolja, chili) som står i kylen tills imorgon då det ska in i ugnen tillsammans med potatis, MUMS. Om det är något som jag tror så är det att man ska göra det så lätt för sig som möjligt när man ska följa en viss kost, inte ha för långa mellanrum mellan måltider och planeringen är a och o. Jag har till och med köpt en matvåg och pratat med en PT kollega till mig angående hur mycket kolhydrater och protein varje måltid ska innehålla.
LET'S DO THIS! 
 
 
 
Imorse drickandes mitt jäkla te...
 
Nedan har vi resultat för två tjejer som fått fantastiska resultat! Första tjejen efter 3 månader, andra tjejen efter 6 månader. Jag har tagit mina före foton också men de håller jag för mig själv. I september inför vår resa är jag i toppform hoppas jag verkligen, håll tummarna för att jag grejar detta!
 
 

Kommentera

Publiceras ej