Här kommer en liten uppdatering från Turkiet.
Vi har än så länge mest tagit det lugnt, jag har pluggat lite och Erman jobbat en del.
Vi sitter just nu på ett internetcafé men jag är alldeles för trött för att plugga...
E jobbar med en vän och vi röker vattenpipa samtidigt. 
Vi var i ett shoppingcentrum idag och kollade runt lite. 
Älskar verkligen att vara här, känns som jag får all livskraft tillbaka vilket jag behöver då jag ska maratonjobba när jag är tillbaka... Då har jag en vecka i Bodrum att se fram emot dock, känns bra.
Ska verkligen försöka komma tillbaka till träningen igen efter min fot som blev så dålig. 
Jag mådde verkligen inte bra mot slutet precis innan vi åkte hit. Kände mig HELT slutkörd, det blev för mycket helt enkelt. Känner mig så tacksam varje dag här för det fina liv jag har men det är alltid så när jag åker bort på semester, allting kommer till en då för man har tid att reflektera. Måste komma in i ett bättre tänk hemma men det har jag överlag om man jämför med en tid tillbaka.
Imorgon ska vi ut och äta med E och hans vänner och det ska bli mysigt!
Ska försöka ta fler bilder, här kommer några iphone bilder:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Den här låten känns som en riktig sommarlåt för mig.
Tycker konstigt nog om den väldigt mycket, brukar inte gilla typiska "svensk-topp låtar" men den här får mig att tänka tillbaka på mina ungdomsår när jag var ute och snurra på stan och inte riktigt hade börjat hitta mig själv. 
 
Jag är på en helt annan plats i livet idag, där med inte sagt att jag har hittat mig själv men jag är på bra mycket bättre fot med mig själv idag än vad jag en gång var. 
 
Känns så märkligt att det nu är sommar igen. Tiden går så fort, jag säger det hela tiden men det är verkligen så. 
Bäst att göra det mesta av tiden man har! <3
 
Den här låten är 21 åriga Linea! Fyller 27 nu i vinter! Aaaaah :o
 
 
 
 
 
 
 
 
Ser så roligt ut som att jag varit på picnic själv haha!
Men jag var faktiskt med Eloise och Frida och vi hade suuuuuper trevligt!! Är så glad att vi kunde ses alla 3 och att de även fick träffa varandra för första gången :) 
Först var jag på stan med Elosie och kollade runt i affärer, det var stor rea på h&m och jag fyndade 4 grejer för 125 kronor!! Butiken skulle stänga ned så det var rea på reapriset, så himla billigt. 
 
Köpe bland annat mickey tröjan som jag har på bilden! Den har kostat 299 kr och jag köpte den för typ 30 kronor! Så nöjd. 
 
Vi satt i rålis till klockan blev 00 och jag var så full vid det här laget att det bara va läge att gå och lägga sig, jag har mått som jag förjänt idag= pyton. Jag dricker så himla sällan att jag inte riktigt vet hur jag ska göra det tydligen. Ville bara sänka den där boxen så fyllde på allas glas som en tok. Lyckades vricka min fot också när jag gick på en grusväg, så jäkla klantigt. Aldrig gjort det förut så jag undrar hur lång tid det kommer ta att läka...
 
Imorgon och i övermorgon ska jag jobba i reception sen jobbar jag även lör-sön i butiken. 
Näste vecka är sista veckan innan semstern!!! :D <3