En tjej i klassen gjorde flätor på mig!
 
 
 
Men aså fyyyyy mig vad dålig jag är som inte tagit några som helst bilder iprincip i Dubai.
Kollade igenom kameran nu. Har 300 tusen bilder på bebisarna men de vill jag inte posta här men har nästan inte tagit några bilder alls på mig och E eller något annat överhuvudtaget....
Men resan var underbar. Jag solade däremot typ ingenting utan var mest med familjen och myste.
Det är ett jädra pissväder man har återvänt till. Jag känner mig mest trött hela tiden och har inte riktigt någon energi men det är som det är just nu.
 
Måste fortsätta söka praktik och plugga till prov nästa vecka.
Längtar till hösten när jag förhoppningsvis fått en praktikplats och kan börja praktisera helt enkelt.
Vill börja tjäna lite pengar och få in en vanlig rutin. Saknar det verkligen, att kliva upp en bra tid på morgonen, ha vanor helt enkelt. Hamnat i något dåligt flow just nu, känner mig hängig. Men! Ska komma igång med träningen igen. Blev sjuk innan Dubai och sen har jag haft massa att göra men nu e jag tillaka igen, man får väl ha sina perioder helt enkelt. 
Har varit niktoinfri nu i över en månad, vet inte exakt hur länge. Nu är det bara att komma igång med kost och träning (har ätit som en gris till och från, skyller på abstinensbesvär). Sen hitta praktik och få veta mitt sommarschema så jag kan planera sommaren osv. Vill ha PEEEENGAR, så mycket saker som jag vill göra och köpa. Är verkligen enormt trött på att vara en fattig student. Vill flytta utomlands också. Vill vill vill. 
Men ja, man får försöka se det poistiva med det som är. Blir nog en sommar med mycket jobb och sen ska jag till Turkiet också på bröllop och kanske en resa nån annastans i slutet av sommaren, vi får se :)
 
Nä men har ärligt talat haft en tuff period senaste tiden mentalt. Känner mig inte närvarande och känner mig verkligen ängslig och på dåligt humör. Vill mest vara för mig själv och låsa in mig nånstans, inte interagera med nån men så har man ju måsten, jobb, skola... Ibland känner jag av att jag bara tuffat på så många år som jag gjort utan någon paus. Jobbar varje sommar, pluggat när jag inte jobbat... Utöver det tagit extra kurser, körkort osv... Kan titta tillbaka och bara... Shit, varför får jag aldrig ett break? Men, finns inte tid för det ändå så ingen idé att tänka på det för mycket. 
 
Nu ska jag plugga inför provet nästa vecka, sen sticka och träna klockan 15!