Känns som jag pysslat med en del sen sist...
 
Kan säga att jag är så himla ledsen, melankolisk. 
 
 
 
 
Känt mig jättepåverkad av att Tim gått bort. Det är så många av hans låtar som har funnits där i mitt liv i bakgrunden på något sätt i mina ungdsomsår. Att han mått så dåligt som han gjort när han spridit och uttryckt så mycket glädje i hans musik. Det är som att hans texter får en ny innebörd och jag hör de på ett annat sätt nu.
Att han var typ lika gammal som mig ockå, det har bara påverkat mig på något sätt att han nu plötsligt är borta.
Även att Lill babs gått bort har påverkat mig på något sätt. Känner ju ingen av dessa personligen men det har bara känts lite tungt.
 
Hur som helst, har varit på mässa med Ello i veckan som har varit. 
 
Det var kul!
 
Åt middag med dessa pinglor för att fira Sophias födelsedag :D
 Min outfit på mässan.
 
 
 
Jag och Ello efter skolan :) jag ville verkligen inte ta bilder men blev tvingad.
 
Har bokat in en tid hos frisören på fredag. Ska på frukostseminarium imorgon tillsammans med tjejen på bilden ovan, så ska försöka sova i tid. 
Godnatt!
Men fyan i mig va kass jag e på uppdatering nu då! 
Blir lite ledsen i hjärtat då jag ALLTID tagit mig tiden för den här älskade dumma bloggen sen jag var 19 år!!!!
Vilket är sju hela år, inte klokt ju. 
 
För tillfället kan jag ju skryta med att jag är inne på min typ 3:e månad utan någon som helst nikotin och varit vegetarian lika länge, jag har gått ned ungeär 8 kilo sen jag började min viktresa. Går nu på en ganska jobbig och strikt "diet" för att tappa mina sista 5-7 kilo så jag hamnar på min "drömvikt". Är konstant hungrig i princip -.-
Och är inne på mitt förhoppningsvis sista år av plugg och när jag är klar har jag klarat 5 år på raken utan en krona i lån!
 
Och kan även tala om att jag lyckats fixa praktikplats på en marknadsavdelning på ett internationellt kosmetika företag :D Nu får vi bara hålla tummarna att jag får behålla min plats och att jag gör bra ifrån mig där.
 
Så, nu har jag skrytit färdigt... Ibland måste man fasen klappa sig på axeln. 
Har bestämt mig för att bli bättre på att belöna mig själv över mina mål som jag klarar av. Jag brukar sällan stanna upp och fira när jag nått något mål sååå... Köpte mig en ny kavaj och nya skor i veckan. 
Och har bestämt mig för att ge mig själv en liten filler behandling när jag nått min målvikt, när nu det blir. 
Har börjat jobba varenda helg nu för att spara undan pengar så kommer i princip aldrig vara ledig för såhär kommer det hålla på hela vägen till slutet av sommaren plus att jag börjar jobba heltid ovanpå varje helg i juli.
Har dock två veckor semester i slutet av juni. 
Förhoppningen är att jag lyckas spara undan till en resa till L.A tills september, sen åker vi till Turkiet igen i oktober för en till Iron man E ska göra. 
 
Annars är jag sugen på att fixa mitt hår och fillers och en maaaassa jäkla pill med mitt ansikte. Men måste spara pengar. LÄNGTAR till jag kan göra allt jag bara väntat på i alla dessa år jag pluggat men man måste lära sig att vara lycklig där man är och inte hålla på o tro att allt blir bra "bara man får göra det".
Vart man än är, hur mycket man än väger, hur man än ser ut, vilka vänner/kärleks relation man än har så måste man kunna vara lycklig här och nu annarrs kan man nog aldrig riktigt vara det. Det kommer alltid nya saker man  tror sig behöva för att kunna vara fullständigt lycklig. Med det sagt, jag vet att inte min lycka sitter där men det är bara sånt fix och trix som jag längtar efter. Alltid tyckt yta är kul. 
 
 
Har även sökt in till turkiska kurs till hösten! lol, d
 
 
Vill göra mitt hår såhär blondt igen, fast ännu blondare men med balayage!
 
Och klippa mitt hår nåt liknande som bilden nedan (och gärna få hennes näsa ;D)
 
 
 
Tack och hej!