Vart ska jag börja nånstans? 
 
Vilken resa vi gjort! Är fortfarande lite hög av alla lyckokänslor i kroppen. 
Jag börjar med veckan precis innan vi åkte (det jag kommer ihåg). Självklart blev jag sjuk IGEN två dagar innan vi åkte, vet inte om jag ska skratta eller gråta... Men hur som helst det är ju "bara" en vanlig förkylning jag råkade ut för så man ska inte klaga allt för mycket, sen blev jag kass i magen IGEN när jag var där, fattades bara ögoninfektionen haha hur som helst... Jag gick till vårdcentralen dagen innan vi skulle åka för att kolla upp mina värden eftersom detta är helt vansinnigt enligt mig att jag aldrig kan hålla mig frisk men de hittade inget fel på mig så får nog skylla mig själv att jag ätit för lite och tränat för hårt - ganska logiskt. 
Men anyways kommer inte orka skriva detajerat om resan men den var magisk. ÄLSKAR Turkiet, Erman hade en fantastisk födelsedagsvecka för vi firade honom iprincip i en vecka. Började här hemma med min familj på middag och tårta sedan i Istanbul med hans mamma och sedan i Bodrum med hans vänner. 
Otroligt fina platser vi har fått se och fantastisk mat och härligt umgänge. Vi åkte från Turkiet och därifrån stannade vi vid olika Grekiska öar. Vaknade på morgonen på båten, åt frukost, simmade och sedan på eftermiddagen stannade vi vid diverse öar och promenerade runt där och kollade och sedan sov vi på båten, så såg våra dagar ut. 
Här kommer lite bilder:
 
Här har vi en bild på boken som min babe fick i födelsedags present. Jag har alltså hållt på med den här boken i 1,5 år och passat runt den i Turkiet och Dubai och Sverige. Har även mottagit meddelanden från andra länder från hans nära och kära där de skrivit ett personliga meddelanden till honom till hans 30-årsdag. Den var jätteuppksattad och han sa att det var den finaste presenten han någonsin fått. Han översatte de meddelanden som jag inte kunnat förstå och när jag fick höra vad hans vänner skrivit så blev jag alldeles tårögd, otroligt fina meddelanden med minnen som hans vänner skrivit och lyckoönskningar. Vi satt och läste tillsammans på hans faktiska födelsedag som vi spenderade ensamma på ett hotell i Bodrum, spenderade en timme med att läsa alla fina meddelanden från hans vänner och familj. Är så glad att alla deltog helhjärtat i mitt lilla projekt!
 
Han fick också detta diplom tillsammans med frukost på sängen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Såhär blev shotglasen vi pysslade med!
Hans tårta!
 
 
 
 
Ni ser ju hur fantastiskt fint det var! 
Ni ser förhoppningsvis också att jag gått ned närmare 7 kilo i vikt! Än är jag inte klar, kom från gymmet precis :)
Men ska försöka äta bättre så jag håller mig frisk!
 
 Vår nya ram som sattes upp på väggen! 
Men all in all, underbar resa, är så tacksam för allt jag fått och får uppleva med denna man. 
Nu är jag tillbaka i lilla landet lagom Sverige och återgår till mina rutiner. 
Skola denna veckan och jobb i helgen sen får jag fylla min tid med så mycket roligt som möjligt utöver alla måsten men jag känner mig väldigt väldigt lycklig, första gången på länge. Hoppas det håller i sig! 
Semster-låten

Kommentera

Publiceras ej