Tjena! 
 
Nu var det dags att uppdatera igen då. 
Haft en ganska innehållslös vecka, känns som det till och från... 
Jag har haft en del att stå i med skolan och kommer att behöva skriva ett omprov i augusti sedan har jag en individuell skrivuppgift som ska lämnas in och utöver det ett grupparbete som ska göras klart. Måste få godkänt på alla resterande uppgifter nu om jag ska komma in på B kursen och sedan så ska jag samtidigt försöka hitta jobb under juni och augusti månad. Känns lite halv jobbigt men samtidigt så är det som det är just nu och bara hålla tummarna. Jag har inte varit något vidare produktiv föregående veckan och inte direkt idag heller... 
Igår var vi på en inflyttningfest hos E's kompis och kollega vilket var super trevligt. Jag hade ordnat en prydnadskudde, två ljusstakar och en kruka samt blomma i inflyttnings present, den som ni kan skymta i bakgrunden på bilden här, blomman som står på pallen... Hur som helst, idag har jag känt mig ur form trots att jag inte drack mycket alls. Imorgon så är tanken att jag ska möta upp två tjejer från min gamla klass och sedan en tredje tjej för att träna, vi får väl se... Har haft min första "cheatday" på en månad och jag har inte njutit så nämnvärt av den om jag ska vara ärlig. Bilderna nedan demonstrerar vad jag äter på en daglig basis så ni kanske förstår att en pizza och lite naturgodis inte känns så speciellt smakskigt för mig. 
Hur som helst, imorgon är det hård träning som gäller och jag gjorde mina "efter" bilder eftersom det gått en månad sedan vi började med dieten, hade inte gått ned speciellt mycket i kilo men misstänker att jag gåt upp i muskler. Hur som helst, ska börja räkna kalorier nu istället så jag kan vara riktigt säker på att jag går ned och skynda på processen lite. Efter bilderna visade iallafall att jag gör något rätt för jag ser mycket fastare ut :)
 
 
 
Min drink igår
 
 
Middag för några veckor sedan, gudomligt god sås!
 
 
Såhär kan en vanlig frukost se ut, turkisk yoghurt blandat med kvarg och lite nötter och musli toppat med honung och blåbär, ett halvt glas juice blandat med maca pulver, en glutenfri brödskiva med ost och osötad marmelad och kaffe med kokosolja. Detta är en väldigt rejäl frukost och oftast äter jag mindre.
 
Bakat sockerfria kärleks mums. 
 
 
En av mina absoluta favoriträtter, stekt halloumi med rotfrukter toppad med hemmagjord aioli, SÅ gott. 
 
 
En annan lite mäktigare frukost, oftast äter jag inte bröd.
 
Chokladbollar som jag gjort på dadlar. TOPPEN goda.
 
Lunch, sardiner med grönsaker.
 
 
Min favorit frukost!! Bananpannkakor med chokladsås, MUMS! Detta är helt utan socker också :)
 
Lite bilder på mig från i vintras. Puss puss. 
 

Kommentera

Publiceras ej