Några bilder från dagarna. 
 
 
 
Två bilder från imorse efter jag hade sminkat mig, provade nya linsen till kameran. Inte de bästa bilderna men hade bara 5 minuter på mig att fota innan jag skulle träffa mina klasskompisar och förbereda inför morgondagens presentation. 
 
 
 
Bullarna som jag bakade till mamma och Lasse när jag var där på besök i måndags! Lämnade även hennes födelsedagspresent från mig och E som var ett par crossfit skor. Sov över i Norrtälje i två dagar. 
 
Ikväll hade jag Sophia över på besök. Hon kom hit efter att vi möttes upp på gymmet och körde ett pass. Vi käkade glass och godmiddag som vi lagade tillsammans. Jag och E har beställt Linas matkasse hem och jag lagade en utav de måltiderna som är från veckans meny. Efter det åt vi också rotfruktschips och grönsaker med dipp!  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var en riktigt mysig kväll som vi avslutade med att kolla på skräckfilm, allt medans E var med sina kompisar och drack bärs och käkade hamburgare. Nu ligger han och småsnarkar i sängen brevid mig. 
Imorgon har jag gruppredovisning och sen ska jag plugga lite och träna! Sen är det helg och jag har MASSOR att fixa med hemma. Jag har förresten inte snusat nu på 1,5 vecka! Och har varit helt utan nikotin sedan iförrigår! (Tuggade nikotintuggumin innan dess) Jag och E har också bokat flygbiljetter till Dubai. Vi åker den 17:e. 
Ska bli mysigt att vara i värmen, äta god mat och hänga med bebisarna :)

Kommentera

Publiceras ej