Tjena !
Nu är jag tillbaka i Sverige. Här är dagens middag (asdålig bild). Pepparbiff och rotfruktsgratäng. 
 
 
 
Dagens efterrätt och månadens challenge. 
 
Här är en bild från i lördags när jag mötte upp mina soulmates och gick på dansshow. 
 
 
 
Strax kommer några bilder som jag glömt posta från Dubai men! Innan dess.
Imorgon ska jag skriva omprov och jag har varit så extremt stressad inför det och haft världens panik (på rikrigt, jag åkte nästan in till akuten på grund av andningssvårigheter, hjärtklappning och smärtor i bröstet) helt sjukt hur stressad jag har varit men men... Imorgon is the day och jag känner mig ändå rätt förberedd. Ska upp tidigt imorgon bitti och gå igenom allt en sista gång, satt hela dagen igår och halva dagen idag. Imorse så åkte jag till ett företag och träffade en marknadschef som jag pratade med och jag ska förmodligen vara praktikant hos de. 
Ska med nästa vecka på en mässa och kolla hur allt går till och sen får vi se om jag kan göra mindre sysslor för de men framför allt lära mig så mycket som möjligt. 
Så, fokus for now, SATSA STENHÅRT på provet imorgon, satsa på nya kursen som börjar nu, klara nästa omtenta och jobba på helgerna, kommer få jobba rätt mycket i sommar antagligen vilket är bra så jag kan spara pengar. Jag får tillbaka pengar jag skattat vilket också är bra! Sen ska jag fokusera på att vara en duktig praktikant och så har jag sökt kurser till hösten. Lite fokus på squat challenge, ska ta tag i gymmet och diet så fort detta helvetes prov är över. Så nu är det bara fokus på detta som gäller tills vidare. Skolan är såklart prio och jag hoppas hoppas hoppas att jag har allt godkänt när jag är i klar i sommar, det skulle vara guld värt för mig. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bakade dessa hemma hos E's familj i Dubai, kanel och nutellabullar. 
 
 
SOM jag saknar dessa små busungarna. <3.