Tjena !
Nu är jag tillbaka i Sverige. Här är dagens middag (asdålig bild). Pepparbiff och rotfruktsgratäng. 
 
 
 
Dagens efterrätt och månadens challenge. 
 
Här är en bild från i lördags när jag mötte upp mina soulmates och gick på dansshow. 
 
 
 
Strax kommer några bilder som jag glömt posta från Dubai men! Innan dess.
Imorgon ska jag skriva omprov och jag har varit så extremt stressad inför det och haft världens panik (på rikrigt, jag åkte nästan in till akuten på grund av andningssvårigheter, hjärtklappning och smärtor i bröstet) helt sjukt hur stressad jag har varit men men... Imorgon is the day och jag känner mig ändå rätt förberedd. Ska upp tidigt imorgon bitti och gå igenom allt en sista gång, satt hela dagen igår och halva dagen idag. Imorse så åkte jag till ett företag och träffade en marknadschef som jag pratade med och jag ska förmodligen vara praktikant hos de. 
Ska med nästa vecka på en mässa och kolla hur allt går till och sen får vi se om jag kan göra mindre sysslor för de men framför allt lära mig så mycket som möjligt. 
Så, fokus for now, SATSA STENHÅRT på provet imorgon, satsa på nya kursen som börjar nu, klara nästa omtenta och jobba på helgerna, kommer få jobba rätt mycket i sommar antagligen vilket är bra så jag kan spara pengar. Jag får tillbaka pengar jag skattat vilket också är bra! Sen ska jag fokusera på att vara en duktig praktikant och så har jag sökt kurser till hösten. Lite fokus på squat challenge, ska ta tag i gymmet och diet så fort detta helvetes prov är över. Så nu är det bara fokus på detta som gäller tills vidare. Skolan är såklart prio och jag hoppas hoppas hoppas att jag har allt godkänt när jag är i klar i sommar, det skulle vara guld värt för mig. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bakade dessa hemma hos E's familj i Dubai, kanel och nutellabullar. 
 
 
SOM jag saknar dessa små busungarna. <3. 
 
 
 
 
Idag åkte vi till något som hette global village, det är som en stor marknad med olika delar som representerar olika delar av världen kan man säga och som då säljer lite allt möjligt, mat, kläder, möbler, från det landet. 
Innan vi åkte dit så var vi hemma och lekte med barnen. Efter det köpte jag och E ingredienser till bullbak för jag ska prova baka det här imorgon. 
Imorgon ska vi också på en födelsedags middag. En av E's systers vän till familjen fyller år. 
Imorgon är också min sista dag här sen är det tillbaka till Sverige som gäller för min del, E blir kvar en vecka till. 
Ska bli tråkigt att åka men samtidigt så måste jag rycka upp mig när det kommer till skolan. Kommer faila provet på lördag men har ett omprov fem dagar efter det provet som jag MÅSTE klara. Ska plugga extremt mycket för det när jag kommer hem. Sen får jag klara omprovet för det här provet helt enkelt senare. Så tröttsamt men det är som det är. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Första delen av min dag spenderade jag genom att sitta ungefär såhär till klockan 16.00. Gulla med bebisarna. 
 
Sen åkte jag och E till ett SUPERstort shopping mall här som är helt galet stort, trots att man går omkring i timmar så är det omöjlgt att gå in i alla affärer. Jag köpte... Ingenting. Jag vill så gärna spara mina pengar just nu så jag fick hålla mig helt enkelt. Fattar inte varför vi inte har någonting liknande dessa ovan i Sverige. 
 
Burj khalifa som är en galet lång byggnad. Allting är extremt här i Dubai. 
Vattenshow som vi kollade på. 
 
 
Jättegoda drinkar. 
 
 
Vi käkade dessa söta hamburgare plus en hel del med annan mat också, blev proppmätta. 
 
 
Nedan kommer lite bilder av hur det ser ut på vissa ställen i detta gigantiska shopping mall som vi var i. 
 
 
 
 
 
 
 
De har en hel avdelning med bara designerskor. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här är Whiskey som är E's systers hund!
 
 
Vi gick runt i ungefär 5 timmar så vi kom hem ganska sent. Mysig dag!