Tog massvis med bilder idag innan jag åkte iväg till jobbet, känner mig lite smått egoistisk men vadårååå.. Det e ju min blogg, jag får väl vara det tills jag blir mamma, då klär det sig inte att vara riktigt lika egoistisk kanske men tills dess så har jag ju bara mig själv att bry mig om. 
Jag har jobbat idag, jobbat varje dag sedan i torsdags egentligen och imorgon ska jag jobba igen.
Imorgon är det jobb igen i en reception och det är lika bra att jag håller mig upptagen. Ska ta med mig träningskläder och träna direkt efter jobbet. Igår gick jag på gymmet på bandet med lutning och gjorde några rumpövningar, imorse var jag ute och promenerade innan jobbet. Börjar smyga mig tillbaka in i tränandet efter min sjukperiod. Känner mig fräsch men långt ifrån nöjd eller där jag ska vara. Det är BARA ATT FORTSÄTTA! Måste nog balansera ut och äta lite mer, nu har jag tippat över åt det andra håller och äter för lite, tre mål om dagen räcker inte om man vill hålla igång förbränningen hela dagen. Ska göra iordning lunch nu till imorgon, tonfisk och ägg sallad får det bli. Åt ost och broccolisoppa itll middag. Nu har E varit borta i en vecka och det känns som tre snarare... Tufft att vara ensam, aldrig varit min grej. Hade tänkt kika lite på olika kosttillskott att beställa! 
Puss och kram. 
 
Kollade btw på en turkisk film igår på netflix och fastnade lite för den här låten... (Framtills de börja spela nåt dico-aktigt beat som förstör hela låten) :
 
 
Nu är det inte många veckor kvar till vi åker till Bodrum, tagga!! Ska ta med min kamera och ta massa bilder på mig, E, hans syrra men framförallt bebisarna! :D

Kommentera

Publiceras ej