Mamma och morfar kom över för att smaka på några av de bullar som jag hade bakat kvällen innan! 
Så vi fikade på balkongen och sedan gick vi och promenerade runt här i Årsta. Jag tog med mig min fina kamera som jag tycker om så himla mycket. Fina samtal och en mysig dag. Mamma sov sedan över hos mig och vi hade riktig kvalitéts tid tillsammans vilket verkligen behövdes, det var så länge sedan. Det är väl det enda positiva när E åker bort, att jag spenderar mer tid med andra i mitt liv som jag älskar. 
Annars har jag hoppat in och jobbat extra som receptionist på ett nytt jobb som jag har, jag ska även på upplärning på det stället imorgon och jobba på fredag sedan jobbar jag i butiken lör och sön. 
Idag var jag och gjorde några ärenden på stan efter att jag suttit och pluggat turkiska på förmiddagen och efter det mötte jag upp lill-Frida och käkade. Hon tar studenten på fredag! Jag promenerade hem från gullmarsplan på vägen hem eftersom jag fortfarande har lite förkylningskänslor kvar så jag tror jag tränar (efter över 2 veckors vilan) på måndag. SÅ trött på att bli sjuk så ofta... Pluggat mer turkiska nu sen jajg kom hem! Men men hur som helst. Kvällen då jag bakade kom min vän Sophia och sov över, vi tittade på film och hade girlsnight. På fredag åker jag och sover i hässelby för att fira Fridas student och kommer nog bli sent så lika bra sova över. På lördag kommer Moa och sover hos mig och sedan är det bara 4 dagar kvar tills E kommer hem igen, längtar <3
 

Kommentera

Publiceras ej