Hallå! 
 
Då skriver jag igen då, har inte några bilder tyvärr :(
 
I fredags var jag med tjejerna och käkade middag på en libanesisk restaurang, jättegod mat och mysigt var det. 
I lördags och söndags jobbade jag, var helt slut båda dagarna och hade egentligen inte energi att jobba i helgen men vad gör man inte. Efter passet i söndags kom pappa och hämtade mig, jag sov i hässelby och var lite med familjen. 
Idag var det skola mellan 10.00-12.00 och efter det skulle jag hem och skriva ihop en a4 till vårt grupparbete som ska vara klart i veckan, istället somnade jag och sov mellan 14-17. Vaknade och insåg att jag försovit mig, kontaktade en yoga studio som jag ska köra bikramyoga på under en månads tid nu för att prova på. 
Satte mig och pluggade en timme innan jag behövde röra mig mot östermalmstorg. Yogade mellan 19-21.30. Yogan var tuff och riktigt utmanande för kroppen att försöka böja sig i olike poser. Efter det så duschade jag. Åkte till gullmarsplan där jag handlade lite sallad till middag, kom på att jag inte hade ätit sedan klockan 11.00 i skolan då jag tryckte jag i mig en macka och yoghurt. 
 
Imorgon ska jag möta några tjejer i klassen, vi ska plugga inör gruppredovisningen. Efter brunch och plugg ska jag träffa upp Sophia och vi ska först springa en halvtimme sen yoga! Ska se om jag hinner fixa naglar och bryn innan jag möter upp tjejerna. 
 
Busy busy but fun fun! 

Kommentera

Publiceras ej