Hallå! 
 
Då skriver jag igen då, har inte några bilder tyvärr :(
 
I fredags var jag med tjejerna och käkade middag på en libanesisk restaurang, jättegod mat och mysigt var det. 
I lördags och söndags jobbade jag, var helt slut båda dagarna och hade egentligen inte energi att jobba i helgen men vad gör man inte. Efter passet i söndags kom pappa och hämtade mig, jag sov i hässelby och var lite med familjen. 
Idag var det skola mellan 10.00-12.00 och efter det skulle jag hem och skriva ihop en a4 till vårt grupparbete som ska vara klart i veckan, istället somnade jag och sov mellan 14-17. Vaknade och insåg att jag försovit mig, kontaktade en yoga studio som jag ska köra bikramyoga på under en månads tid nu för att prova på. 
Satte mig och pluggade en timme innan jag behövde röra mig mot östermalmstorg. Yogade mellan 19-21.30. Yogan var tuff och riktigt utmanande för kroppen att försöka böja sig i olike poser. Efter det så duschade jag. Åkte till gullmarsplan där jag handlade lite sallad till middag, kom på att jag inte hade ätit sedan klockan 11.00 i skolan då jag tryckte jag i mig en macka och yoghurt. 
 
Imorgon ska jag möta några tjejer i klassen, vi ska plugga inör gruppredovisningen. Efter brunch och plugg ska jag träffa upp Sophia och vi ska först springa en halvtimme sen yoga! Ska se om jag hinner fixa naglar och bryn innan jag möter upp tjejerna. 
 
Busy busy but fun fun! 
 
Idag vaknade jag vid 09 och tog en powerwalk i en 40 minuter, sen åt jag frukost och efter det pluggade jag lite sen åkte jag in till stan och tränade med Sophia. Efter det träffade jag upp Frippsen och vi gick på bio och såg en skräckis sen åt vi middag. Efter vi hade käkat så åkte jag till stadsbiblioteket och hämtade två böcker som vi ska använda till ett grupparbete som vi ska börja med imorgon. Efter jag plockat upp böckerna så åkte jag förbi systembolaget och köpte lite bubbelvin och jordgubbar och en t-shirt till Erman då han fick goda nyheter från jobbet idag så jag tänkte att vi kunde fira det ikväll. 
Till jordgubbarna värmde vi lite nutella och doppade de i, supegott! Vid sidan om gubbarna åt jag lite blodapelsin mandarin, haha vet inte vad det kallas, tycker det är jättegott! Grjode även iordning mat till Erman efter han kom hem från träningen. Bra dag! Imorgon ska jag till skolan och plugga mellan 10-16 sen ska jag möta upp Sophia och två till tjejer från vår gamla klass. Har bokat bord på en jättenice libanesisk restaurang. 
 
Hörs senare :)
 
HaaaaAaLLålÅÅÅÅ
 
 
 
 
Snygg tjej va? 
 
 
Hahah jag ser inte riktigt klok ut, tog 50 bilder men ser ännu mer förjävlig ut på de andra.
Hur som helst, idag var första dagen i skolan och jag trivs superbra! Blev indelad i en grupp och hamnade med jättesköna tjejer så jag tror det kommer att bli toppen! 
Var så fylld av energi och glädje på vägen hem att jag bestämde mig för att tvätta kläder och städa hela lägenheten. Köpte fina vårblommor så vart tvungen att städa upp på grund av det också.
 
 
 
 
 
 
 
 
Mörka bilder men bättre än inget. 
 
Nu ska jag hämta upp tvätten sen ska jag nog vila en stund och efter det ta mig til gymmet. Imorgon är det jobb och på onsdag skola igen. 
 
Ska försöka läsa lite mer ikväll. 
 
Dagens motivation. Puss