Hallå ! 
 
Vet att det är trist med uppdateringar utan bilder men jag har inte plåtat någonting. 
Idag har jag varit i skolan mellan 10-13 och sen åkte jag hem och åt lite sedan somnade jag på soffan.
Fick dock reda på i skolan att jag antagligen kommer kunna tillgodoräkna de kurser jag gått tidigare och dessutom förhoppningsvis kunna komma in på B kursen i ämnet jag läser nu och efter det läsa C kursen och ansöka om en termins studier till efter det vilket blir ungefär 1,5 år till efter den här terminen är klar (inte så mycket kvar med andra ord) sen kan jag skriva en C-uppsats och efter det förhoppningsvis ta en examen! Det vore superkul. Ska dessutom kontkata en tjej som jobbar på en marknadsavdelning och prata om en praktikplats vilket skulle vara jättebra för mitt CV.
Så det var goda nyheter och nog en push som jag behövde just nu då motivationen tryter.
Bara att kämpa på liiiite till. Minns för 2,5 år sedan när jag skrev här att jag skulle bara kämpa liiiite till så jag blev klar med komvux, jobbade hela tiden och när jag inte gjorde det så pluggade jag hela tiden. Läste tre kurser samtidigt vilket motsvarar 150 procent och jobbade 70 procent och pluggat dessutom teori och försökte ta mitt körkort vilket var omänskligt iprincip. Mina lärare då sa till och med till mig "Det här kommer inte vara hållbart, du kommer nog inte klara av att bli godkänd i alla ämnen" MEN! Det klarade jag. För ett år sedan när jag började på Stockhomlms universitet och tyckte engelskan, som jag annars alltid har tyckt varit väldigt enkel, plötsligt var väldigt svår. Vi läste orginal texter från Shakespeare och andra akademiskt skrivna texter på väldigt avancerad nivå och jag pep liiiite till bara liiiite till... 
Klarade alla kurser och fick till och med högre betyg på flera utav de trots att jag tyckte att det var pest och pina.
Lärde känna fina människor och har med mig mycket från det ändå. Att jag läste det året har gett mig fler möjligheter idag, jag kommer lättare in på andra universitetskurser och nu läser jag någonting som jag faktiskt har bara vågat drömma om innan och idag fick jag dessutom reda på att jag kanske bara behöver kämpa liiiite till.. Om man nu kan kalla 1,5 år lite men det är det ju om man ser det som att jag nu har pluggat de senaste 2,5 åren. Men nu är målet någorlunda i sikte. Måste bara klara av detta jag har framför mig först, får ta en dag i taget men alltid ha mitt mål i sikte. 
 
Bildresultat för hope quotes

Kommentera

Publiceras ej