Ikväll var en mysig kväll, bakat bullar och kollat på film :)
Började dagen med att städa lite sen åkte jag till skolan och skrev ett prov (skumt att skriva provet på en lördag) efter provet som gick sådär, hoppas på ett godkänt men har hamnat efter lite med pluggandet inför det eftersom jag kom in som reserv och missade första veckan i skolan plus att jag fick göra ett kompletterings arbete eftersom de andra hade ett grupparbete den veckan jag inte var med och sedan fick jag vänta i två veckor på kurslitteraturen som jag beställde på nätet så... Dessutom blev jag sjuk i måndags och har mått rätt kasst de senaste dagarna men jag har gjort vad jag har kunnat! 
Hur som helst, efter provet åkte jag hem och städade lite mer, hängde med E som gjorde iordning brunch till mig sen beställde vi hem mat från nätet och jag fick för mig att baka bullar. 
Bilden längst ned är vad jag ska ta med mig när jag träffar några tjejkompisar imorgon :) De får en var, blev alldeles för många, jag och E kommer aldrig få i oss så många och tjejerna blir säkert glada!
Annars har jag och E sträckkollat en turkisk serie som vi är helt inne i.
Imorrn ska jag som sagt träffa upp tjejerna och ta det lugnt, hoppas jag blir frisk när som helst nu så jag kan fortsätta med min träning och yoga. 
Nästa vecka börjar en ny kurs vilket ska bli intressnat. Hoppas bara inte jag behöver göra om det här provet nu, håll tummarna!

Kommentera

Publiceras ej