Hallå ! 
 
Vet att det är trist med uppdateringar utan bilder men jag har inte plåtat någonting. 
Idag har jag varit i skolan mellan 10-13 och sen åkte jag hem och åt lite sedan somnade jag på soffan.
Fick dock reda på i skolan att jag antagligen kommer kunna tillgodoräkna de kurser jag gått tidigare och dessutom förhoppningsvis kunna komma in på B kursen i ämnet jag läser nu och efter det läsa C kursen och ansöka om en termins studier till efter det vilket blir ungefär 1,5 år till efter den här terminen är klar (inte så mycket kvar med andra ord) sen kan jag skriva en C-uppsats och efter det förhoppningsvis ta en examen! Det vore superkul. Ska dessutom kontkata en tjej som jobbar på en marknadsavdelning och prata om en praktikplats vilket skulle vara jättebra för mitt CV.
Så det var goda nyheter och nog en push som jag behövde just nu då motivationen tryter.
Bara att kämpa på liiiite till. Minns för 2,5 år sedan när jag skrev här att jag skulle bara kämpa liiiite till så jag blev klar med komvux, jobbade hela tiden och när jag inte gjorde det så pluggade jag hela tiden. Läste tre kurser samtidigt vilket motsvarar 150 procent och jobbade 70 procent och pluggat dessutom teori och försökte ta mitt körkort vilket var omänskligt iprincip. Mina lärare då sa till och med till mig "Det här kommer inte vara hållbart, du kommer nog inte klara av att bli godkänd i alla ämnen" MEN! Det klarade jag. För ett år sedan när jag började på Stockhomlms universitet och tyckte engelskan, som jag annars alltid har tyckt varit väldigt enkel, plötsligt var väldigt svår. Vi läste orginal texter från Shakespeare och andra akademiskt skrivna texter på väldigt avancerad nivå och jag pep liiiite till bara liiiite till... 
Klarade alla kurser och fick till och med högre betyg på flera utav de trots att jag tyckte att det var pest och pina.
Lärde känna fina människor och har med mig mycket från det ändå. Att jag läste det året har gett mig fler möjligheter idag, jag kommer lättare in på andra universitetskurser och nu läser jag någonting som jag faktiskt har bara vågat drömma om innan och idag fick jag dessutom reda på att jag kanske bara behöver kämpa liiiite till.. Om man nu kan kalla 1,5 år lite men det är det ju om man ser det som att jag nu har pluggat de senaste 2,5 åren. Men nu är målet någorlunda i sikte. Måste bara klara av detta jag har framför mig först, får ta en dag i taget men alltid ha mitt mål i sikte. 
 
Bildresultat för hope quotes
 
 
 
Ikväll var en mysig kväll, bakat bullar och kollat på film :)
Började dagen med att städa lite sen åkte jag till skolan och skrev ett prov (skumt att skriva provet på en lördag) efter provet som gick sådär, hoppas på ett godkänt men har hamnat efter lite med pluggandet inför det eftersom jag kom in som reserv och missade första veckan i skolan plus att jag fick göra ett kompletterings arbete eftersom de andra hade ett grupparbete den veckan jag inte var med och sedan fick jag vänta i två veckor på kurslitteraturen som jag beställde på nätet så... Dessutom blev jag sjuk i måndags och har mått rätt kasst de senaste dagarna men jag har gjort vad jag har kunnat! 
Hur som helst, efter provet åkte jag hem och städade lite mer, hängde med E som gjorde iordning brunch till mig sen beställde vi hem mat från nätet och jag fick för mig att baka bullar. 
Bilden längst ned är vad jag ska ta med mig när jag träffar några tjejkompisar imorgon :) De får en var, blev alldeles för många, jag och E kommer aldrig få i oss så många och tjejerna blir säkert glada!
Annars har jag och E sträckkollat en turkisk serie som vi är helt inne i.
Imorrn ska jag som sagt träffa upp tjejerna och ta det lugnt, hoppas jag blir frisk när som helst nu så jag kan fortsätta med min träning och yoga. 
Nästa vecka börjar en ny kurs vilket ska bli intressnat. Hoppas bara inte jag behöver göra om det här provet nu, håll tummarna!
 
Här är våran nya fotoram som ska upp på väggen i sovrummet. Mamma var förbi hos mig idag men dumt nog så hade jag dubbelbokat, skulle plugga med några tjejer i klassen så jag hann bara vara med mamma en timme.
Mamma köpte en sån till Erman och en semla till mig :)
Gillade verkligen den här bilden! Talade till mig nu när jag haft så mycket jobbiga tankar i huvudet. 
 
Två bilder jag tog i veckan innan jag skulle iväg till jobbet. 
Här ser man tyvärr inte så bra min outfit jag hade på mig men jag ska få ett nytt objektiv till kameran som förhoppningsvis kommer att vara väldigt bra på att ta bilder i mörkare omgivning!
 
Och stutligen är min valentines-look jag och E var och åt på en fin restaurang och hade det supermysigt!
Men idag har jag pluggat, är även förkyld vilket jag blev i måndags men försöker att tvinga mig själv att inte hamna efter ändå. Kan inte träna tyvärr men jag fortsätter att plugga och göra andra saker. På lördag är det prov och på söndag hade jag eventuellt tänkt göra ett nytt försök att sluta snusa. Vi får väl se...