Vad har jag pysslat med då ?
Pluggat och tränat som vanligt... Hann med en date med min kära sambo också. 
Vet inte om jag nämnt det tidigare men har ju bestämt att vi ska ta ut varandra på date en gång i veckan, ena får han planera, andra planerar jag.
Min date var ett besök på naturhistoriska och cosmonova! 
Vi såg en film där och gick runt och kollade, avslutade daten med ett besök på mitt jobb där vi shoppade lite. 
Idag har jag jobbat 10-16. 
 
 
 
 
 
Hur sjukt är det inte att vi sett ut såhär en gång i tiden?! Kan inte greppa det, att det kommer troligtvis bli istid igen och att människan då kommer dö ut? Att jorden surrar runt i rymden och är en liten fläck? Att vi växer från små grodd i våra mammors magar och blir människor? Det är ju bara så stört egentligen, så knäppt att vi skapat denna värld som den är med fokus kring vilka nya skor man ska ha till våren och vad som är det "senaste" ute stället...  Och att det 2017 är krig och slavhandel som samtidigt fortfarande pågår. Jag blir knäpp när jag tänker för mycket. 
 
 
 
 
Var på dejt igår med Sophia, vi drack vin och pratade, planerade. Hon ska sova hos mig när Erman åker till Istanbul nästa vecka. Vi planerade även en liten utgång. Hon är grym! 
 
 
 
Uppdaterad bild på klapparna och granen. 
 
Sitter just nu och lyssnar på reggae musik och försöker slappna av. Pluggade lite innan också, simder planer för framtiden. Ska ta en google-kurs nu. Känner mig så motiverad och taggad för framtiden. 
Linea, marknadskoordinator på ett modernt, coolt företag i centrala Stockholm? Kan bli så! Upp till mig att se till!
Bildresultat för motivational quotes
 
 
 
Bildresultat för motivational quotes
 
 
Nästa vecka är det fullt fokus på träning och plugg som vanligt! NU KÖR VI! 2018 ska bli ÄNNU grymmare än detta år. Så taggad. Reklamfilmen vi spelade in släpptes även i veckan. Sist jag kollade hade den 10 tusen views, alltid en början :)
 

Kommentera

Publiceras ej