Adjö sommarkvällar... Inte för att jag har njutit av någon sommarkväll denna sommaren iprincip. HUJEDAMEJ! Jag har egentligen bara jobbat hela sommaren. Pratade om det med Moa precis, helt galet men har varit igång hela jädra sommaren känns det som. Känns inte som jag har haft någon fritid egentligen, vet inte hur det kommer sig. Jag var en vecka i Turkiet men råkade ut för förkylning, ögon infektion och matförgiftning under den veckan så känns inte som det var riktigt semseter på något sätt ändå. Här är några bilder från när vi var där iallafall!
 
 
Bebisarna.
 Jag och min älskling
 
 
 
 
 
 
 
 
Många snarlika bilder på mig. Sist jag vägde mig var några dagar innan jag skulle åka dit och då var jag ungefär 4 kilo från min målvikt, alltså hade jag gått ned hälften av vad jag ville. Efter resan har jag varit riktigt jäkla sjuk i två veckor så har inte kunnat träna men har dock skött kosten någorlunda så nu är det bara att fortsätta hålla kosten och smyga in träningen så är det ingen omöjlighet att jag når målet innan vi reser igen. Vi får se men hälsan  är trots allt viktigast och jag måste nu se till att hålla mig frisk, livet är mycket roligare när man är det!
 
 Har beställt två byxdressar som alternativa outfits att ha när vi firar E's 30 årsdag:
Nån utav dessa två blir det då vi ska ha "all white" som tema. 
 
 
 
Här är några bilder på båten som vi kommer fira på! I en vecka så har vi hela båten för oss själva och reser runt till olika grekiska öar. Med personal som styr båten och lagar mat osv, kommer bli helt underbart! Med vi så menar jag mig, E och hans fem vänner och deras flickvänner. E hade inga planer på hur han ville fira sin 30årsdag men jag sa till honom redan i april att han skulle bestämma vilka han ville fira med, de i Turkiet eller här i Sverige så vi kunde planera i god tid och sätta datum, eftersom 30 är ganska stort tycker jag så är det värt att fira stort och han bestämde då att det var vännerna i Turkiet som det kändes rätt att fira med så de var överens om att en sån här båtresa kan vara ett bra sätt att fira på. Alla par kommer ha en hytt var och varje hytt har toalett och sovrum. 
 
Jag och Mr E firade dessutom 3 år tillsammans i söndags!
Tiden går så läskigt fort och jag kan inte fatta att jag var 22 år när vi träffades. När jag tänker mig 22åriga tjejer så tänker jag att de är barn iprincip, så mycket händer dessa år eller iallafall för mig. Idag är jag en helt annan person än vem jag var när vi träffades. Jag är tryggare i mig själv på många sätt, mer stabil, mer lugn, mer tålmodig och mer förnuftig, bättre självförtoende men jag har fortfarande en lång väg att vandra... Känner verkligen att min egen vikthets är så långt ifrån i balans med vad jag pratar om och med vad jag vill vara men vi får ta en sak i taget. 
 
 
Till en annan sak... Jag ska börja plugga digital marknadsföring nästa vecka.
Jag kom in på en 2årig internationell yrkesutbildning som innhåller mycket praktik. Känner att jag har stort hopp om att denna utbildning kommer ge mig ett bra jobb som jag kommer trivas med! Kommer nog eventuellt försöka att studera på universitetet 1,5 år till så jag har en akameisk utbildning också men som sagt, en sak i taget!
Det är många tvära kast men så kan det vara ibland. Jag hoppas verkligen att jag kommer trivas och att jag kanske lär känna lite härliga människor. Känner verkligen att jag har haft otur/gjort dumma val när det kommer till vänskaper i mitt liv och jag längtar efter att träffa fina människor som vill vara i mitt liv och bryr sig och som jag kan vara mig själv med och ha kul! 
 
Men nu fokus på jobb och smyga in träning och sedan ska jag boka tid för uppfräschning hos frisören, boka tid för vaxning och fransar, sola en massa samt manikyr och pedikyr inför båtresan!

Kommentera

Publiceras ej