Suddiga bilder men såhär spenderade jag min morgon. Suttit med ansiktsmask och sista minuten pluggat inför provet vi hade idag. 
Jobbade ju i söndags så kunde inte plugga så mycket då. Det kändes ändå som att det gick ganska bra! 
Hoppas jag är godkänd på denna och på förra provet då har jag bara ett omprov att skriva sen ett grupparbete och en individuell skrivuppgift sen är jag klar!
Vore GRYMT skönt! Har sökt in till kurser under nästa termin så får jag hoppas på att jag kommer in på de också. 
För övrigt så börjar jag och Erman och Sophia våran tre dagasrs detox imorgon och efter det är det en månads sockerfri, glutenfri och laktrosfri månad! Kommer bli SÅ roligt att se resultaten och jag behöver verkligen en hård slap in the face nu inför sommaren. Så trött på att känna mig obekväm i tighta kläder. Vill gå runt stolt i september när jag och E's kompisar förmodligen ska åka på en semester tillsammans och fira hans 30års dag. Jag har ett halvår på mig nu så det känns toppenbra med en rivstart och sen ska jag och Sophia anlita en personlig tränare som ska köra med oss några pass efter dieten har pågått i en månad. Får se om jag fortsätter med samma kost eller om jag försöker balansera in lite av maten jag ätit tidigare.
Ska bli intressant att se hur det går att sköta skolan samtidigt som jag vänjer mig av vid nikotin och socker... Kommer nog inte vara på bästa humöret... Men förhoppningsvis så går det över ganska fort. 
Man måste fortsätta fokusera framåt, på något man vill uppnå och på något som man vill åstadkomma. Jag tror det är jätteviktigt för ens välmående. Att se hur man uppnår något som man satt som ett mål är en skön känsla efteråt <3. Men såklart så får man inte vara för hård mot sig själv och ibland bara acceptera att man inte presterar på topp eller klarar alla antaganden men då får man hoppa på det så fort man kan igen och ALDRIG ge upp.
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej