Okey, nedan följer en liten demonstration av vad jag googlade på efter 23 snåret igårkväll... lol. 
Här har vi hårfärgen jag siktar på att eftersträva till sommaren. Jag velade mellan denna och en mer naturlig look a'la Jennifer Aniston men beslutet föll på syrran och E och de röstade på ljusare alternativet, får väl prova det, ALDRIG haft något liknande kan nog va snyggt med en chysst bränna och fit body! Hahha förlåt men jag kommer tjata om detta nu konstant, är tok-inne i att bli vältränad. 
Bilden under blondisarna är min riktiga motivation, det är mitt mål, otroligt vilken snygg och inspirerande tjej. Kolla på hennes instagram så förstår ni vad jag pratar om, wow! Nu vet jag att det är lite tragiskt hur ytligt det här inlägget är men vafan nu är detta vad som snurrar i mitt huvud så take it or leave it ;P
Jättevacker tjej iallafall som verkligen verkar va "den där drömtjejen" vad nu man definerar det som men hon reser världen runt, pluggar juridik (vad jag uppfattade det som?) och bara går runt på stranden och är
DROP-DEAD-GORGEOUS! 
Jaja, nog om det... Längst ned har ni vad jag käkade igår. 
Vi käkade först gluten och sockerfritt bröd, en med avokado på, en med ägg på och en halv dubbel macka var med jordnötssmör och mosad banan som jag hade stekt en kort stund i smör (gott!) efter det sträckkollade vi på 13 reasons why (hur grym serie?) efter det tog vi en kort paus och gick ut o sprang 4 kilometer sen åt vi en blandning av bär med maca pulver och banan, kvarg och lite laktosfrimjölk toppad med kokosflingor och nötter. Ett till snack i form av sockerfri proteinrik laktosfri glass med valnötter och honung. Sedan till middag mozarella och sallad, tomater med dressing bestående av vitlök och olivolja och salt och peppar. 
Idag har jag vaknat och gjort i ordning ermans matkasse som han tar med sig, alltså lunch och två mellanmål och käkade två kokta ägg och vattenmelon till frukost med ett glas citronvatten efter min 45 minuters promenad. 
Ska plugga lite nu under dagen och sedan kanske träna med S ikväll, om vi båda orkar!
 
 
Blev riktigt inspierad av den här fina sommar outfiten också!
 
 
 
 
 
 
 
(Inte mitt snus på bordet, har fortfarande inte snusat på typ två månader nu)
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej