Så har vi fått äta <3 <3 <3 <3
SÅN underbar känsla, mat är livet! 
Vi har dock hållt en bra kost och jag har fått äta gott hela dagen men är ändå bara uppe i 1000 kalorier för idag = awesome!
Anyways, åt först vattenmelon och jordgubbar sen smoothie bowl till frukost, i den var det ungefär 1,5 dl laktosfri mjölk, 2 bananer, 2 dl frysta blåbär och hallon, en och en halv tesked maca pulver, en matsked jordnötssmör och lite musli sen efter det blivit en najsig röra så toppade jag skålen med lite banan och annan musli och kokosflingor samt lite kylda bär. Så gott!
Sen åt vi kokt torsk med lite spenat och smör samt fullkornsris! Efter det en rawball när jag träffade upp S, S och V. Vi hade en mysig tvåtimmars fika då vi pratade massa om kost och träning sen åkte S och V och då var jag kvar en stund i stan med S och handlade ingredienser för rawballs som jag kan göra hemma själv sen gjorde jag kycklingfilé i ugn tillsammans med potatis. Gött! Vi gjorde iordning tre matlådor inför veckan och nu ska E göra iordning en annan rätt som vi ska äta till lunch imorgon och också ha som lunch under veckan. Efter maten tog vi en halvtimmes promenad. 
Har känt mig rätt stabil och bra i humöret idag! Absolut ett sötsug som inte riktigt släpper men jag har köpt sockerfri och laktosfri glass som jag ska unna mig någon dag men det blir bara en eller två "unnar" dagar i veckan och då bara sockerfritt. Känner mig så taggad på detta! Träningen börjar på onsdag och innan dess ska jag ta 45 minuters promenader innan frukost. 
 
 

 
 
 

1 kommentarer

NORRSKEN EMMA

17 Apr 2017 03:21

Så smarrigt gott =)

ha en underbar dag
kramar

Kommentera

Publiceras ej