Hittade en gammal bild när jag satt på en tuk tuk i Thailand, saknar verkligen Thailand... 
 
Vår middag i lördags blev pasta (glutenfri) och stekta tomater toppat med ost.
 
Erman åkte till mitt jobb och införskaffade sig en cykelhjälm! Så bra att min familj och sambo får ta del av min personalrabatt!
 
 
Slutligen bilder på oss två innan vi åkte iväg på dubbeldejt med min kompis som var här och hälsade på från England och hennes kille. En jättetrevlig kväll med trevliga samtal.
Igår jobbade jag och var rätt trött när jag kom hem, kollade på desperete houswives resten av kvällen och tod det bara lugnt. Ska lägga upp bild på gårdagens middag också som var AMAZING. 
 
Idag startade jag dagen med en 4 kilometers promenad och ska iväg till skolan snart och jobba på sista delarna av våran presentation vi ska hålla i veckan sen möte upp Sophia på gymmet och träna och efter det storhandla med E. 
Måste börja plugga inför omprovet snart som vi har nästa vecka... 
 
 
Så gott... Prova detta! 
 
Hittade receptet här: 
 
Riktigt härlig blogg med massa inspirerande inlägg och toppen recept. 
 
Här är dagens lunch ! Inte för att man ser den men ni ser bilden på laxen längre ned, det som var inuti plus lite nötter med torkad frukt som mellis. Snygg liten lunch-väska jag har införskaffat va :D
Under den så har vi dagens frukost, suuuuupeeergod! Naturell yoghurt blandat med lite turkisk yoghurt (brukar ta naturell eller vaniljkvarg) och sen lite granola, lite musli och valnötter, några bananbitar toppat med lite honung och granatäpple kärnor! Ett kokt ägg vid sidan. Älskar denna frukost.
Efter det så har vi gårdagens efterrätt, raw snickersrutor, SÅÅÅÅÅ GOTT!!! Vi får egentligen inte äta det eftersom det är mörkchoklad (innehåller lite socker) men vi unnade oss det igår, amazing. Sen har vi även en bild på gårdagens middag och dagens lunch. Såsen till laxen är mammas recept vilket är turkisk yoghurt blandat med rödlök, vitlök, ingefära, chili, salt och peppar. Suverän! Är alldles matgalen nu för tiden. Nu vrålar min mage efter mat. fotar självfallet dagens middag och delar recept... :)
Annars var jag iväg på prakitk idag vilket var roligt. Följde med på ett kundmöte och deltog under en intervju samt hjälpte till med att sammanställa den. Spänannde dag och imorgon är det plugg HELA DAGEN som gäller för på måndag ska min redovisning vara klar och i helgen så jobbar jag. Prov om 2 veckor som jag måste börja plugga till också, mycket på gång... Som vanligt :) 
Puss