Hallå allihopa :D 
 
Jag har inte skrivit på ett tag :) 
 
Ermis e hemma och det känns så bra! Äntligen. 
 
Överraskningen på hans födelsedag var att jag hade snackat med 2 av hans vänner och de hade dragit ihop ett gäng på 8 personer som samlats vid en bar och dit gick vi och överraskade honom med de där. Till Erman sa jag att det bara var han och jag som skulle gå ut tillsammans. Hade även köpt hem 16 öl och snacks så han kunde bjuda hem hans kompisar efteråt om han ville :) Som ni ser på bilden var det en hel del grabbar, som tur var kom Moa och mötte oss påvägen dit och hon och jag hängde ihop hela kvällen. Vid typ 00.30 åkte vi hem till oss i Årsta och grabbarna spelade fifa och sen körde vi alla uno tillsammans. De drog vid 04 typ och då slocknade E på en sekund i sängen. 
Det vart en trevlig kväll och vi hade kul tillsammans.
Innan e kom hem så hann jag också träffa Frida och hennes kille innan hon åkte tillbaka hem. 
Annars har jag lämnat in min uppgift på sex sidor och hoppas på att jag får ok betyg på den. Jobbade igår och ska jobba på lör o sön. Träffade Varona och Sophia iförrigår och åt middag på flippin burger, så gott där! 
Idag har jag varit ute på en promenad och lyssna på p3 dokumentär och bara tagit det lugnt hemma, käkade sushi till middag! 
 
Bilder från Ermans födelsedag:
Tårtan jag gjorde och chokladbollar plus hans present, var ett par hörlurar som faktiskt var riktigt bra, han gillade de!
 
Bild jag ja upp på hans facebook :)
 
 
 
Hans vänner!
Jag och bebis
 
 
Dubbelbild på mig och Sophia :)
 
 
 
 
Haft det bra helt enkelt ! Ikväll är E ute med kompisar en sväng och jag e hemma själv men han borde komma snart, imorgon är det skola och har en massa plugg att se fram emot kommande veckorna ;P
Kul... I januari har jag gått ett år iallafall, tiden går fort och snabbare än man tror har jag min examen men en del blod, svett och tårar ska det nog till innan jag är där.