Hallå allihopa :D 
 
Jag har inte skrivit på ett tag :) 
 
Ermis e hemma och det känns så bra! Äntligen. 
 
Överraskningen på hans födelsedag var att jag hade snackat med 2 av hans vänner och de hade dragit ihop ett gäng på 8 personer som samlats vid en bar och dit gick vi och överraskade honom med de där. Till Erman sa jag att det bara var han och jag som skulle gå ut tillsammans. Hade även köpt hem 16 öl och snacks så han kunde bjuda hem hans kompisar efteråt om han ville :) Som ni ser på bilden var det en hel del grabbar, som tur var kom Moa och mötte oss påvägen dit och hon och jag hängde ihop hela kvällen. Vid typ 00.30 åkte vi hem till oss i Årsta och grabbarna spelade fifa och sen körde vi alla uno tillsammans. De drog vid 04 typ och då slocknade E på en sekund i sängen. 
Det vart en trevlig kväll och vi hade kul tillsammans.
Innan e kom hem så hann jag också träffa Frida och hennes kille innan hon åkte tillbaka hem. 
Annars har jag lämnat in min uppgift på sex sidor och hoppas på att jag får ok betyg på den. Jobbade igår och ska jobba på lör o sön. Träffade Varona och Sophia iförrigår och åt middag på flippin burger, så gott där! 
Idag har jag varit ute på en promenad och lyssna på p3 dokumentär och bara tagit det lugnt hemma, käkade sushi till middag! 
 
Bilder från Ermans födelsedag:
Tårtan jag gjorde och chokladbollar plus hans present, var ett par hörlurar som faktiskt var riktigt bra, han gillade de!
 
Bild jag ja upp på hans facebook :)
 
 
 
Hans vänner!
Jag och bebis
 
 
Dubbelbild på mig och Sophia :)
 
 
 
 
Haft det bra helt enkelt ! Ikväll är E ute med kompisar en sväng och jag e hemma själv men han borde komma snart, imorgon är det skola och har en massa plugg att se fram emot kommande veckorna ;P
Kul... I januari har jag gått ett år iallafall, tiden går fort och snabbare än man tror har jag min examen men en del blod, svett och tårar ska det nog till innan jag är där. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Erman har varit borta över halva tiden nu och börjar kännas att han inte är här trots att jag alltid har Mitou hemma hos mig, vi har pluggat super mycket och varit duktiga faktiskt. 
Sen var vi ute i fredags också och dansade skitmycket, hade svinroligt! Däremot var det inte lika roligt att kliva upp och gå till jobbet på lördagen. På lördagkväll var jag också ute och hängde med Moa, Mitou och Frida som åkte till Thailand i veckan. 
Denna vecka ska jag plugga som tusan, har en inlämningsuppgift tills på fredag (ska skriva 6 sidor) och så ska jag försöka klämma in träning också, blir så svårt att få tiden att räcka till :/ Ska träffa England Frida på torsdag också och ha tjejkväll hos mig på fredag och på lördag kommer E hem och då är det också hans födelsedag! 
Har köpt present och planerat en liten överraskning :) blir nog kul! 
Annars är det inte så mycket som händer, känns jättekonstigt att sova själv på nätterna.
Imorgoon har jag bokat tvättstuga 07, ska försöka ta mig ut på en powerwalk efter det och sen gå igenom lite grejer jag har liggandes här i olika väskor, organisera upp lite sen är det skola klockan 13 och efter det ska vi stanna i skolan och skriva på uppsatsen. 
Längtar dock tills på lördag, känns tomt här utan min bebis <3
 
Hallå! Tränade igår första gången ordentligt på länge, körde löpning 20 minuter först och sen körde jag 3 olika benövningar 3x13 och sen tre nya benövningar, samma 3x13. Hade svinont efteråt och svårt att gå och sitta idag :o men det är så det ska vara. Skolan är igång i full fart och i fredgas hade jag muntlig redovisning och på måndag är det inlämning av en uppsats som jag måste skriva klart idag.
I onsdags jobbade jag mitt första pass på nya gymmet, ett jättefint gym och jag var imponerad av hur elegant det var där måste jag säga. Annars står jag på gamla jobbet nu, slutar 14.30 sen ska jag träna igen och efter det hem och hänga med E som åker till Dubai på tisdag för att hälsa på sina systerbarn och så ska jag plugga som sagt. Medan han är borta ska jag bara träna och jobba som vanligt och hänga med vänner, passa på o ha lite girls nights när jag är ensam hemma :D
 
Annars som jag skrev tidigare - träning, jobb och studier, mitt vanliga liv... Crazy much as always.
Kunde knappt slappna av på resan för jag är så van vid att alltid vara påväg nånstans.
 
Bildresultat för busy life quotes
Bildresultat för busy life quotes
 
Bildresultat för productive quotes
 
Bildresultat för productive quotes
 
MOTIVATION