Hallå! Idag har jag vaknat - somnat - och vaknat igen! 
Klev upp och gjorde havregrynsgröt, satte mig och skrev klart min uppsats som jag skulle lämna in och efter det så har jag handlat, tvättat och gjort lite andra grejer... 
Ska snart plugga lite inför ett omprov jag ska göra i december. 
 
Tänkte bara tipsa om denna spray som doftar så sjukt gott och länge! Vi har de på damernas omklädningsrum på jobbet. 
 
 
Och så köpte vi denna som present till E's syster eller mamma, det är en bild på erman syskon barn som kom till jorden i slutet av augusti. Sötaste tvillingarna ever! Syns inte så bra på bilden men det e en berlock och deras bild på när de var precis nyfödda. Finare i verkligheten!
 
 
 
 
Den ska vi ta med nästa gång vi åker dit!
 
 
 
 
 
Som ni kanske märker så har det pågått lite renovering här, jag gillar min nya design! Känns fräscht på något sätt. Kanske blir lite mer små förändringar men det känns bra iaf!
Nästa steg är att köpa en bra kamera vilket jag förhoppningvis kommer göra snart då jag vill ha en inför våran nästa utlandsresa.
 
Idag är det söndag och det innebär att en ny vecka startar imorgon. Jag känner mig dessvärre rätt uttömd på energi och hur deppigt det än låter även livslust. Det är något med mig senaste månaderna. Som att ett tungt oros-täcke hänger över mig. Vet inte vad det är men jag kan inte skaka av mig det, oron och ängslan som bara finns där inne i bröstet, jättesvårt att förklara. Går väl igenom nån slags livsskris. Hur som helst, E är och gymmar, jag vaknade nyss på soffan efter att ha sovit 2 timmar. Ska ta mig iväg och handla middag snart. 
 
Hörs sen. <3
 
 Min och Fridas avslut efter en kväll av vin drickande :)
Från Fridas snapchat. 
 
 
Vi var här i förrigår och käkade + drack.
 
Hösten är verkligen här nu ! 
 
Från min snapchat!
 
 
Behöver verkligen en bättre kamera ! Men ska nog införskaffa mig det och satsa på att bli hobbyfotograf. 
 
 
 
 
 
 
Här är från för typ två veckor sen med V och S, vi var och fikade och gick på bio och såg Snowden. Bra film! 
Dessutom veckan efter det var vi och åt middag tillsammans + med V's kille och hennes syster och andra kompisar till V och firade hennes födelsedag (har inga bilder från den kvällen)
Föga smickrande bild på moi, efter att jag färgade håret i en lite mer "naturlig höstblond färg"
Bilder från när jag och Frida var ute och åt på Grodan, jättegod mat!
Middag som jag gjorde hemma för nån vecka sen, skitgott! Rödbetor och torsk med potatis och nån sås plus groddar!
När jag var och åt med Elena på 500 kalorier stället i hötorget!
 
Var ute och tog en drink med Ermis <3
 
 
Höstpromenad tillsamman, så mycket vackra färger utomhus den här årstiden!
 
Quotes senaste veckorna:
 
 
Igår var jag på bio med Sophia :)
Förövrigt så har jag varit mycket i skolan och pluggat som vanligt, dessutom försöker jag att börja satsa stenhårt på högskoleprovet, har 6 månader på mig att plugga, ska skriva om det i april och sökt in till pedagogik till våren. Ska försöka höja mig med 0,4 decilmaer på HP och sen bygga mitt eget HR program! Föröksa ta examen inom det istället eftersom jag känner dagligen att denna utbildning inte är för mig, däremot sa studievägledaren att kurserna jag gått i engelska inte är förgäves och att jag säkert kan använda dom till min examen och bli klar med studierna snabbare. Känner mig glad och förväntansfull men samtidigt ganska loj och nere... Vet inte varför men känns som att jag fortfarande inte har saker och ting klart för mig men det viktigaste är att jag inte ger upp och fortsätter försöka! Har mycket att vara tacksam för och det känner jag verkligen. Ska bara fortsätta keep my head up och utvecklas!
Nu till helgen är det once again Stockholm open och jag jobbar extra under turneringen. Ska jobba hela helgen! Ska försöka plugga idag och städa sen myskväll hemma och imorgon som sagt jobb! Nästa vecka blir det skola och jobb och så klämma in plugg inför högskoleprovet på det! Blir nog bra :) 
Förhoppningsvis så blir det en resa till Dubai i december att se fram emot och innan dess häng med vänner och E. 
Måste bara försöka påminna mig själv om att ha en positiv inställning till saker och ting, ibland vill tankarna iväg på dystra stigar men får försöka styra upp det! 
 
Puss