Åh.. Har suttit och kollat på julpynt idag, kliar i fingrarna!
Testade sätta upp det som vi har hemma bara för att se hur det skulle se ut. Ska inte ha det framme ännu, är väl lite för tidigt men en del får vara kvar! Det är ju trots allt 1:a advent imorgon om jag inte har fel!
Vill köpa fler grejer och en riktig julgran sen till julafton men vi struntar nog i det. Kanske blir det om några år men än så länge så känns det lite onödigt eftersom vi inte firar jul här iallafall plus att vi brukar försöka resa bort över julen. Men men ! Såhär såg det ut när jag prov-pyntade hemma :)
 
 
 
 
Dessa köpte vi i Turkiet förra sommaren!
 

¨
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag åkte jag och min babe till Solna för att kolla rean, jag hittade en sista present till Frida som fyllt år och annars så har jag varit på praktiken innan dess och imorgon är jag ledig men ska städa och plugga och förbereda inför lektion som jag ska hålla nästa veckan plus jobb på söndag. På söndag ska jag även träna och ta igen för att jag missade idag. Är helt slut, var i skolan och observerade mellan 08-15 och sen hem och vila en timme sen mötte jag upp E.
HOPPAS att jag klarar omprovet är så fruktansvärt nervös inför det, måste klara provet för att kunna plugga vidare till nästa termin... 
 
Håll tummarna för mig! 
Hinner typ inte fota eller blogga nånting för jag har så fullt upp just nu, hektisk månad. 
Haha ovan är ett provisoriskt och slarvigt skrivet kostschema som vi ska försöka följa så gott som det går.
 
 
 
 
 
 
Såhär kommer vårat tränings schema se ut ! Lördag eller söndag är ätardag men både är vilodag :)