Översta bilderna är från i förrigår typ. Hemma i soffan, bilden under är också från hemma i soffan fast från igår. Jag och Jetish pluggade lite inför provet. Sjukt trött idag, inte sovit tillräckligt många timmar inatt.
Jobb mellan 07.30.14.00 tror jag sen ska jag åka till Norrtälje och träffa valpisarna.
 
Nu är det en vecka kvar till jag och E åker till Turklandet och gästar ett bröllop. Ska bli roligt.
Var hos frisören igår och slingade utväxt samt klippet upp håret och slitna toppar, ska nog lägga i lite silvershampoo och färgbomber som jag har hemma för att tona bort det gula lite. På tisdag är det trådning av bryn och så ska jag fixa fransarna och på onsdag är det spraytan jag ska göra!  
Väl på bröllopsdagen i Istanbul har E's mamma hjälpt mig att boka in tid för att fixa naglarna och få mitt hår stylat på salong och efter det ska jag till en makeup artist och bli sminkad. Man skulle kunna tro att det är mitt bröllop som ska hållas haha :D Men då skulle jag ha gått på en stenhård diet innan så noway!
 
Hur som helst, ska bli roligt att åka dit, få några dagar tillsammans i Bodrum och slappa sen ska jag hem och jobba hela vägen fram tills slutet på juli sen vet jag inte vad som händer fakitkst. Men det får bli den dagens huvudverk. På måndag är det prov och sen ska en sista inlämning in och sen tar jag "sommarlov", alltså en veckas semester och resten jobb. Har bestämt mig för att träna som in i bomben i sommar och dessutom jobbar jag på att bli nikotinfri, har inte snusat eller rökt på snart 3 dagar, woohoo!Igår jobbade jag från 7.30 till 14.00 och efter det åkte jag hem och tog en powernap sen åkte jag och E in till stan för att jag skulle visa honom tre alternativa klänningar som jag eventuellt skulle kunna ha till bröllopet. Ingen av klänningarna dög enligt Mr. E så jag blir illa tvungen att leta vidare och jag tycker detta är SÅ svårt. Orkar inte. Beställde en klänning från England men den råkade jag beställa till fel adress så vet inte hur det blir med den heller... Men nu har jag bokat spraytan dagen innan vi åker, ögonfransförlängning och slingning och klippning av håret så det känns bra ! Väl där borta så kommer jag gå till en makeup artist som får sminka mig och en frisör som får sätta upp mitt hår.
Typ antingen nåt i denna stil:
eller såhär:
 
Kan inte bestämma mig! Måste hitta en klänning också :O :O :O
Efter det att vi kollat på klänningar gick vi runt lite i kungsträdgården och sen gick vi på bio. Idag jobb sen plugga med tjejerna i klassen :)
Jag och snyggaste mitou på lion bar (urk)
Hade några tjejer från klassen hemma hos mig i fredgas då ermovic åkte till Amsterdam för att fucka ur på svensexa med sina vänner ...
Vi var typ 6 tjejer hemms hos mig, gjorde iordning mat, käkade godis och drack drinkar och vin!
Var en kul kväll, vi körde charader och drinkspel, blev antiklimax när vi kom till hellströms, riktigt pundarställe.


Hitta denna gamla på mig o babe i Bodrum.
Jag och Moa när vi var på konsert med faster !