Mat jag lagade någon dag.

Jag och E påväg till jobb o skola


Jag och Mitou i skolan













 
Här kommer lite bilder från senaste tiden. Hinner verkligen ALDRIG blogga. Men har pluggat mesta delen senaste och ska fortsätta med det, varit på lite arbetsintervjuer och ska provjobba på ett nytt ställe.
Ska försöka spara ihop en massa pengar i sommar och klara av plugget innan dess är planen.
Annars är livet roligt, bilderna är från lite olika tidpunkter när jag gjort något annat än att plugga och jobba (vilket är väldigt få gånger kan jag säga.
Moa och Frida var hemma i Årsta igår och jag hade bakat nutella och kanelbullar, vi kollade film och spelade spel. I torsdags var jag med några tjejer i klassen och åt middag på Fridays.
Idag är det jobb och även imorgon. Ikväll blir det plugg som gäller.
Om två veckor åker E till USA på jobb och jag är hemma själv en vecka så tänkte ha tjejkväll med några från klassen och kanske även syrrorna och Anjis om hon vill, vi får se vad som händer. Skriver mer när tillfälle ges.
 
 










 
Bilder från i dagarna. Var på bio med babe i fredags och tog ett glas vin innan tillsammans, igår var vi en sväng på stan och kollade runt lite. Har varit mycket att göra i skolan eller är mycket i skolan kanske jag ska omformulera mig och säga.
Det är en essay som jag lämnat in och har ungefär 4 kvar kanske? Plus grupparbeten och jag är lagom sugen som ni kanske förstår på att sitta och skriva all vaken tid men så kommer det nog bli snart om jag inte på allvar tar tag i detta.
Men idag är det jobb till eftermiddagen och sen ska jag hem och vila och plugga sen är det jobb igen på måndag och sen är det skola resten av veckan. Yay, kul liv... Kommer typ inte att ha något liv så länge jag går i skolan, aldrig några pengar :(
Men ska försöka söka jobb i Norge eller nånstans där jag kan jobba övertid och få OB. Måste samla ihop pengar under sommaren om jag vill kunna leva någorlunda väl under resten av året när jag inte tar lån... Så segt.
HOPPAS jag får tillbaka pengar på skatten så jag och E kan åka på bröllop och semster i Turkiet i sommar, annars måste jag ta CSN två månader eller så får han åka utan mig :(
<3