Här fyllde jag 23 år, firades i Istanbul
Här var jag nog blott 20-21, använde dessa skor en gång typ...
 
Vill komma tillbaks till den här formen! Det jag kämpar för nu!
 
 
 
 
Nu när jag ser de här bilderna så tänkter jag shit va ung jag var! Att vara 21-22 känns jättelite för mig nu! Nästa gång fyller jag 25... Moa fyller 20 om en månad typ... Helt sjukt! Minns exakt när jag fyllde 20 och kunde gå på systemet första gången, då bodde vi på kungsholmen, där jag inveg mitt leg.
På den här tiden tränade jag 5 dgr i veckan, under tiden jag gick komvux och käkade bra!
 
 
 
 
Första bilderna på mig och min prince charming.
Tänk att jag bara var 22 när vi träffades, nu e jag 24, vi firar två och tillsammans i augusti! Tiden går så fort som sagt... Det känns som ett rätt stort kliv mellan 22 och 24. Min mamma fick mig när hon var 26, alltså två år äldre än mig. Helt galet. Men jag kanske blir lite senare med barn, får väl se men är inte klar med skolan förens jag är 29 och vill flytta till USA om det är möjligt men man vet ju ALDRIG vad som händer så det får vi väl se helt enkelt :)
 
 
Har kommit hem från både Australien och Thailand och är i Sverige några veckor innan hon åker tillbaks till Thailand igen.
Vi var och käkade middag hon, jag och Sophie sen drog Sophie hem och vi satte oss och tog en kaffe och efter det så promenerade vi till gamla stan och satte oss vid vattnet där och pratade.
Mysigt! Ska bjuda hem både Sophie och Frida på tjejkväll i Årsta. Förövrigt jobbar jag ju 6 dagar i veckan så har fullt upp med det... Klämde in lite träning igår efter jobbet, handlade mat påvägen hem. Gjorde iordning kött och en blandning med purjolök, bönor, creme fraiche och citronskal till köttet = mums! Och sen käkade vi lite chokladpudding till efterrätt! (innehåller bara 150 kcl)
Har börjat käka vitamintillskott på morgonen till frukost och ska försöka äta nyttigare nu.
Idag ska jag se om jag kan boka tvättid och städa lite i lägenheten och göra nån grönsakssoppa kanske till middag. Är den veckan på måndaen när man inte har sådär värst mycket överskott på energi och har hemsk mensverk.
 
 
 
 
Vi hade en fin midsommarafton hemma hos mamma i Norrtälje.
Bus med valparna, Erman fick prova skjuta ballonger och sedan spelade vi bordstennis dagen efter.
Morfar och Moa var där och några andra bekanta till mamma och Lasse.
 
Idag är det jobb för min del sedan ska jag träffa Frida som är tillbaka från Australien och Thailand, hon har varit bortrest sen i oktober så hon har nog mycket att berätta!
Annars jobb resten av veckan, ska försöka få in lite träning och handla bra mat. Igår lagade jag lax och rödbetor i ugn sen gjorde jag sallad till det, vart faktiskt gott! Ska börja äta vitamintillskott och försöka boka in en hälsoundersökning så jag ser om jag har brist på något osv.
 
Puss!