Spenderade halva gårdagen med att läsa igenom gamla inlägg i min blogg. Var fakitkst roligt att se hur långt jag har kommit och hur duktigt jag har kämpat på de senaste åren, kan vara stolt över mig själv!
 
Idag är det lördag och jobb står på schemat. Kommer vara ledig 2 dagar på 4 veckor typ nu, lika hektiskt schema som vanligt för mig. Sen kanske jag och Moa åker bort en vecka precis innan skolan börjar om vi hittar någon bra resa till Spanien eller Grekland eller något. Jag vill helst till Turkiet, är såå billiga resor dit just nu pga allt drama antar jag men är annars ofta billigt att åka dit oavsett men Erman vägrar låta mig åka dit, han säger att jag kommer vara som en kyckling som inte fattar nånting om det skulle hända något.
 
Hur som helst! Igår promenerade jag 10 kilometer, orkade inte träna för hade värsta mensverken. Efter det kom min leverans av LED nagellack, har köpt innan en LED lampa så nu kan jag göra gellack hemma själv. Materialet och lampan funkade skitbra, jag måste dock få in en bättre teknik men lacket sitter skitbra! Vart tvungen att fila ner alla naglarna eftersom de va ojämna.
 
 
Blev inte jättebra men var första försöket, får ge det fler chanser, ska även beställa fler lack och får försöka öva upp tekniken men nu ska vi se om det sitter två veckor! Ska också försöka att beställa hem "tippar" så jag kan göra nagelförlängning. Roligt att experimentera!
 Har även testat att epilera hemma och det har funkat hur bra som helst det med! Skönt att använda sig av mer långvariga lösningar.
 

Annars idag ska jag jobba och efter jobbet ska jag träna, promenera till stan från gärdet och kanske möta upp Mitou och kolla på pridefestivalen. E ska hänga med kompisar ikväll så jag är ensam hemma :o Får väl lägga ansiktsmask och läsa böcker annars ikväll, funkar okey det med!
Ska bara spara så mycket som möjligt och lägga undan på sparkonto så jag kan åka utomlands i vinter också.
 
Har handlat massa fina grejer till Ermans syster som får bebisar i september, han ska dit och hälsa på då men jag måste stanna hemma och gå i skolan :( Får åka dit och kolla när de är 3 månader i december. Då kan de använda sparkdräkterna som vi köpte denna nedan, två styckna så de kan bära de samtidigt:
  Fatta va söta!
 
Har verkligen köpt hur mycket grejer som helst till henne, bebis grejer är so much fun!
 
Däremot känner jag för egen del att jag är så nöjd med att vara barnfri för tillfället, konstigt men har inga babycravings. Inte någon större längtan efter barn och tackar nästan Gud när man köar i affären och ser skrikande ungar som rycker i mamma och pappa och vill ha det och det och gråter och gallskriker men det e nog  även för jag känner på mig att det inte är läge på långa vägar, måste bli klar med skolan och ha ett ordentligt jobb osv. Skulle aldrig vilja behöva åka kommunalt med mina barn och tjoffa in en barnvagn på bussen och skrika för full halls till min unge "håll i dig nu gumman" medans svetten rinner i pannan, usch nej tack!
Vill ha bil och kunna köpa en bättre barnvagn som man enkelt kan packa ihop och göra allting så ENKELT som möjligt för mig, pappa och bebis.
 
Hörs imorgon!