Lite bilder eller MÅNGA bilder från våran UNDERBARA resa!
Vi hade världens bästa semester och jag kommer skriva mer om det sen!
Första bilderna är från när vi var och bowlade erman, pappa, moa, pushkin och Frida innan resan och sista två bilderna är från igår (asfula på mig jag vet) var på dansföreställning med faster och Moa!
Skriver nästa inlägg, se bilderna och avundas och njut ;)
 
 
 
NU ÄR DET 2016 ALLIHOPA TJOHO!
 
Sjukt kul med nytt år och nya möjligheter!
 
Ingenting känns just nu speciellt annorlunda, står här på jobbet som vanligt och väntar ut mitt pass men snart så kommer allt se just annorlunda ut eftersom jag blir en student på universitetet.
Men innan dess så blir det semester och det känns GÖTT! Däremot så e jag lite orolig över flygresan eftersom jag har blivit väldigt förkyld och har lock för örat. Är man förkyld är gången mellan öronen och bihålorna svullen och vätskefylld och blir då svårare att tryckutjämna inte för att jag kan det sen innan då min trumhinna är sprucken redan men det kan tydligen bli mycket obehagligt och smärtsamt och kan i värsta fall leda till att min andra trumhinna spricker. MEN vad ska man göra åt dert då, går ju inte få tag på någon läkare nu ändå, skulle kanske hjälpa om jag fick något som kallas rinexin utskrivet... Har kontaktat vårdguiden och väntar på att få se om någon närakut har någon möjlighet att lämna ut nåt sånt men troligtvis inte.
 
Idag ska vi iallafall åka och bowla med pappa och systrarna och frippsis kille och Erman ofc.
Efter bowlingen är tanken att vi ska äta någonstans.
Sen imorgon är sista dagen innan departure :o
Slutligen tänkte jag berätta om nyårsafton och min födelsedag :)
Vaknade (hade önskat att säga av att Erman kom in med frukost på sängen) men vaknade innan dess och väntade ut att Erman skulle vakna sen traskade han iväg till Ica och kom in med frukost på sängen och efter det städade jag lägenheten och bakade kladdkaka medans han började fixa iordning maten vi skulle bjuda på sen kom mamma och Kicki och eftter det Frida och Pushkin och jag fick lite presenter och blev firad sen efter det satt jag och Ermis och smygdrack och dansade och förfestade hemma själva, lol, efter det åkte vi till E's kompisar och vidare in till slussen vid 12-slaget och skålade in det nya året medans vi kollade på fyrverkerierna. Bra födelsedag och bra firande av det nya året, I'm happy!
 
Underbart att få vara med dig på 12-slaget min älskade älskade korv.