Hallu! 
Kolla mina fina naglar  :D skrev providag, inshallah det gick bra tror jag :p
Nu blir det serier all night long... Jobb imorgon bitti!
Erman e ute med jobbet o kommer senare, blir till att roa mig sjalv... 
Puss
 
 
 
 
 
 
 
Idag gjorde jag och Moa en photoshoot! Hon simnkad mig och stylad mig och tog foton, det var kul faktiskt!
Annars ska jag plugga som fasen imorgon, inte gjort det idag. Inte stor skrivlust nu, ska kolla serier :)
 
 
 
Ja, för att börja kan jag samanfatta några meningar kring resan eftersom jag inte haft tid att skriva något innan.
ÄLKSADE som sagt resan, hade det helt underbart och det känns redan nu som att allt bara var någon konstig dröm, känns helt orealistiskt att jag haft en sån underbar tid så nyligen när jag KASTADES in i skolan. Blev en oderntlig rivstart kan jag tala om. Började skolan eftera att ha missat första veckan och det var tydligen inte så farligt eftersom de inte hade hunnit gå igenom så mycket men jösses aså, vi har så mycket att göra konstant eller så är det bara för att man är ovan men jag får inte riktigt tiden att gå ihop. Samtidigt så jobbar jag varje helg eftersom jag inte vill ta studielån innan jag vet om jag kommer fortsätta med utbildningen eller om jag ens kommer att klara av den med godkända betyg. Det är sjukt mycket uppgifter och ny information dagligen och samtidigt så har jag väldigt svårt att hänga med i våran hemsida som vi ska använda där man ska kunna se vilka uppgifter och läxor vi har. Känner att jag inte alls hänger med men det är samtidigt väldigt intressant och jag vill lära mig!
Ovan är bilder på två tjejer jag lärt känna från klassen, vi har hängt ihop en del och pluggat rätt mycket tillsammans...
MÅSTE verkligen få bättre pejl på läget men återkommer med mer info om hur det går, just nu har jag verkligen ingen aning om hur det här kommer sluta men vi får väl se!