Första här är bilder från vårat julbak som vi gjorde två dagar innan julafton. Var en supertrevlig kväll och väldigt gott bak :) Alla tyckte att det smakade superbra och vi hade som sagt jättetrevligt när vi bakade. 
Vi gjorde närmare hundra bullar och kanske 150 kolor och massvis med rocky road. Sedan splittade vi allt på 3 och tog med oss till våra familjer till julafton. 
 
 
Mamma och jag på julafton. 
Kvällen innan kom Lasse och mamma och plockade upp mig, Erman, Moa, Kicki och morfar och vi åkte alla till Norrtälje. På julaftonsmorgon så åkte vi till kyrkan och det var en trevlig stund med fin musik och psalmsånger.
Sedan åkte vi hem, åt gott hela dagen och kollade på sedvanliga kalle anka och öppnade sedan julklappar. Alla fick fina klappar och vi var nöjda och glada efteråt. Mycket mysig julafton.  
 
 
 
 
Dagen efter var det dags för 100årskalas och Moa sminkade mig och sedan väntade vi på gästerna. Vi var nog 40 styckna totalt och mamma och Lasse hade gjort iordning jättefint. Det bjöds på middag och tårta och vi drack från 15.00-22.00. Riktigt mysig dag. Vid 22.00 blev vi hemskjutsade av Lasses sons kompis och sedan sov vi gott. 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
Lasses pappa som blev 100 år igår! Och hans fru som han varit tillsammans med i 70 år!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Såhär har mina dagar sett ut senaste tiden. Grymma dagar helt enkelt! Nu sitter jag och E och spelar ett nytt spel som vi köpt, heavy rain heter det, skitroligt! Moa sov över igår så vi har spelat det hela dagen och ätit pizza och chips. Imorgon jobbar jag så det blir nog svårt att komma upp på morgonen men jag kan ju vila på eftermiddagen. I veckan ska jag försöka träffa vänner och om mindre än en vecka är det min 25årsdag! Helt sjukt! 
Då ska vi alla i familjen ut och äta middag tillsammans och sedan ska vi hem till mig och fira nyår och födelsedag :D
Har mycket förberedelser jag måste ta tag i i veckan som att köpa snacks och alkohol och ringa och bekräfta bordsbokningen och beställa tårta, städa, tvätta, kolla jobbpass, ja.. Massvis helt enkelt! Men jag gillar ju att ha mycket. Sedan får vi se hur allt blir med plugg i januari. Känns läskigt men också okej. Jag får ta allt som det kommer lite mer och försöka att se positivt på framtiden. Jag känner mig verkligen tacksam och lycklig. Ibland glömmer man det men oj, vad jag har mycket fint att vara tacksam för. Måste påminna mig om det alltid.
Dessa paket väntar på mig till min födelsedag från Erman. Kunde inte hålla mig från att öppna ett paket och det var en 50 minuters massage som jag ska boka in i veckan också och så ska jag tråda mina ögonbryn på torsdag.
 
 
 
Avslutar med en bild på mig och babe! 
Puss o kram. 
 

Kommentera

Publiceras ej