Här kan man se lite av resultaet av mina noppade och färgade bryn. 
 
Tog dessa bilder i all hast innan jag åkte till jobbet. Hann aldrig gymma innan jobbet som planen var men jag gjorde lite yoga hemma istället. Imorgon borde jag kanske gymma men ska tvätta först mellan 10-13 sen STORSTÄDA hela lägenheten. Är helt slut i kroppen redan men imorgon jobbar jag inte fast det kommer vara som ett jobbpass ändå här hemma. Måste verkligen städa en hel del och lägga ned julgrejer i förrådet osv. 
Usch, vill bara ha hela dagen imorgon och ta det lugnt egentligen och typ gå på massage och fixa pedikyr men inte!
Vi har beställt förresten två tårtor till nyår och 24 mini-cupcakes. Imorgon ska vi köpa alkhohol och snacks. Ser verklighen fram emot min födelsedag i år!
 
puss

E gjorde middag till mig när jag kom hem 21.15 efter jobbet. 

Är så trött just nu. Jobbat 13-20.30. 
Imorgon ska jag försöka ta mig upp och träna 09.00 sen jobbar jag mellan 12-20. 
Så mycket folk nu i butiken, helt galet. Men jag trivs jättebra som sagt.
Så det är mina planer. Var och beställde tårtan till nyår idag också tillsammans med babe innan jobbet. De kommer nog bli skitbra! :D 
Visar bild sen. 

 
Vet att jag ser jättesur ut på den här bilden :O men typiskt mig att vara obekväm framför kameran -.-
 
 
 
Nedan är iallafall vad jag tänkte ha på mig på nyårsafton! Fick örhängena av morfar på julafton. Sen får jag nog ha några svarta strumpbyxor till för det lär bli rätt kallt annars. 
 
 
Anyhow, imorgon ska jag tråda ögonbrynen och färga de + mina fransar klockan 11.00 efter det ska jag och E kolla upp tårta och mini cupkakes till nyår och sedan ska jag snabbt som attan åka iväg till jobbet och jobba till 20.30. Jobb även på torsdag! Imorgon och torsdag jobbar jag i butiken i Bromma men idag har jag varit på gymmet och jobbat. Tränade även efter mitt pass i typ 40 minuter. Kom hem och gjorde bönpasta och tonfisk sallad till middag. 
Ska försöka sköta kosten nu, jag har ju ett halvår på mig att komma i form. Erman är jätteduktig och går till gymmet flera dagar i veckan så jag har ju lite motivation från honom, om han kommer i form MÅSTE jag ju vara i form, så är det bara !
 
 
Men men, så ser det ut för mig iallafall! Måste handla in lite grejer nu till helgen och styra upp det sista innan nyår!
Har dessutom tabbat bort min laddare till kameran, SÅ irriterande. Måste fixa en ny på något sätt. 
 
Godnatt!