Visst har jag ändå blivit bättre på att göra gelnaglar??

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite bilder på mig, maten från hotellet vi bodde på och rummet och mitt nya mobilskal ! 
 
Åkte med Moa en vecka till Turkiet, vi körde impulsiv bokning och drog två dagar senare.
Var en mysig resa och vi fick all inclusive 4 stjärnigt hotell för 4 tusen kronor var med flyg och hotell och hela köret. Riktigt bra pris eftersom inte många vågar åka till Turkiet just nu antar jag? 
Var hur som helst en mysig och avkopplande resa så nu är jag redo för höstterminen. Vi åkte in till Alanya centrum sista dagen och jag köpte en ny mindre handväska och en lite större. Har också en ryggsäck sen innan så nu har jag skolväskor så det räcker och blir över. 
Idag var första skoldagen och den gick bra, mjukstart då vi gick igenom lärandets historia. Små intressant tycker jag och dessutom är det skönt att ha en kurs på svenska. 
Vi kom hem igår kväll 21.00 från arlanda och idag är jag trött som tusan. Vill vila en stund känner jag, har dessutom den röda veckan från o med imorse så e på halvroligt humör. 
Mysigt att få krama E första gången på en vecka och ikväll ska vi kramas mera. 
Uppdaterar mer senare. 
 
 
Hallå!
Har lagat så mycket mat sista tiden.
Igår gjorde jag hederlig cesar sallad med kyckling och bacon och ost och rhode island dressing när Frida var på besök och sov över, vi kollade på bad neighbours 2 jag, Frida och Erman.
Bilden ovan är från när jag stekte och kokade kyckling och slutligen hade den i ugnen tillsammans med stekt ris som också den var i ugnen. Sista bilden är börek (turkiskrätt) som jag gjorde i veckan, det är filodeg, inuti är spenat och fetaost men det är mer som snacks eller förrätt. Sen har jag även gjort dolmar!
Roligt med mat, här är våran frukost vi åt i helgen
Min favorit frukost. DÄREMOT har jag slackat med träningen. Sovit alldeles för lite så ska försöka återhämta mig kommande veckan och dra ned på kolhydraterna. Ska försöka hitta roliga, goda och nyttiga recept istället. Men tråkigt för det är så roligt att laga mat, speciellt när den smakar gott.
 
 
Här är hur man gör kycklingen och riset jag gjorde! Super gott! Ännu godare om man har lite turkisk yoghurt vid sidan.
 
I veckan kanske jag ska boka en resa utomlands en vecka tillsammans med Moa. Ska bli SÅ mysigt om det blir av, hoppas hoppas hoppas! Antingen Spanien eller Grekland lutar det mot. Jag ville verkligen till Turkiet men alla avråder oss från att åka dit så Moa har blivit super nojig så vi kollar runt på andra områden.