Hallå ! Länge sen jag skrev... 
 
Jag sitter hemma nu och har lagat lunch/middag i form av chiliconcarne (bilden längst ned) med fetaost och creme fraiche, supergott! 
Tvättat kläder och vikt om kläderna i garderoben. Tidigare idag var jag på arbetsintervju och igår sov jag i Hässelby och umgicks med systrarna. Hämtade också ut en klänning på posten och provade den, den var inte den snyggaste att ha till bröllopet vi ska på i sommar så jag ska skicka tillbaka den och beställa en annan. Ska surfa vidare lite och se om jag kan hitta någon som skulle passa bättre, sjukt svårt att hitta någon tycker jag, använder aldrig finklänningar. 
E är i Usa och kommer tillbaka på lördag. Imorgon är det skola och jag har 0 motivation att plugga just nu, känner mig dessutom lost när det kommer till jobb och ekonomi och det mesta snurrar i huvudet. Får försöka lära mig att ta saker som det kommer. Har också varit dålig på att träna och sköta kosten men ibland så får man väl bara tillåta sig själv att inte ha koll på allting och kanske inte heller må jättebra, det kommer väl och går mest hela tiden. Vad jag dock vet är att det går hand i hand och sköter man inte ena biten så är det lätt att strunta i andra och så blir det som en ond cirkel. Hur som helst! Var man gör sitt bästa och så är det ju helt enkelt. Har lyssnat massa på Alex och Sigges podcast och försökt att ta vara på all egen tid som uppstått när E  varit borta, varit lite halvmysigt men såklart saknar jag honom. Har beställt en massa smink till hans hotell som han får ta med sig hit när han kommer hem :)