Tjena !
 
Nu är det måndag och ny vecka, tjooho!
Hehe, kom igång med träningen förra veckan och det känns gött. Körde mån-fredag och denna vecka är ambitionen att prestera lika bra. Blev dock mindre plugg förra veckan så det hoppas jag på att ta igen den här veckan.
Igår åkte E's mamma hem och nu är vi själva i Årsta första gången på 2 månader. E åker dock till USA om en vecka och jobbar i 10 dagar.
Snart är det Stockhom Open och då blir det en massa jobb.
Vi bokade även flyg Stockholm--->Thailand--->Dubai--->Stockholm.
Sen ska vi även flyga lite inrikes i Thailand och försöka uppleva det mesta möjliga på två veckor där borta. Vi börjar resan med två nätter i Bangkok på ett hotell jag bodde på tidigare så jag ska försöka visa honom runt de första två dagarna sen ska vi åka till nya delar av Thailand som jag ännu inte har sett. 
Är så himla glad! Verkligen något att se fram emot. 4:e januari bär det av.
MEN nu ska jag försöka att inte drömma mig bort för mycket (har en tendens att göra det.)
Denna vecka ska bestå av plugg, jobb och träning, så får det bli.
Tidigare i veckan har jag spenderat med att hänga med Anja, jobba, träna som sagt och umgås lite med systrarna, E och hans mamma och mest chillat.
Var ute en sväng med Anja och hennes tjejkompis och tog en alkoholfri drink på Grappas, tog bilen hem, tjejhäng bara. I lördags mötte jag upp A i stan några timmar och köpte tillskott i form av multivitamin och omega3. Försöka hålla mig frisk i höst nu.
Ikväll blir det plugg efter jobb och träning och förhoppningsvis storhandla med E så jag kan lära mig laga turkisk mat i veckan så han inte saknar hans mamma alltför mycket.
 
<3
 
 
...Firade vi E's födelsedag ! 28 år nu! 2 År kvar till 30! Sjukt.
Var riktigt mysigt och kul.
Vi hade först över gäster i Årsta sen åkte vi till Gullmarsplan och var på slakthuset.
Förutom Ermans kompisar som var med så var också mina systrar Moa och Frida med under kvällen.
Det var en lyckad kväll och på bilderna ser ni mig och Erman, hans kompis Yasin och Vahe samt Vahe's flickvän Lisa som var några av de som var med under kvällen.
 
Nu är det en ny vecka med jobb och plugg i vanlig ordning. Ångest, måste verkligen spara undan pengar och plugga.. Fyfan.
Hallå !
 
Ny vecka, nya bestyr.
 
Måste budgetera upp nu inför Thailands resan i vinter.
Mycket pengar att spara, mycket annat att tänka på samtidigt.
Vill gärna lägga pengar på höstkläder och nöjen och det är svårt att hålla i pengarna helt enkelt.
 
I veckan är det jobb och plugg (så gott det går) och sen fyller Erman år på torsdag, det ska vi fira i helgen.
Ska åka till mamma och hämta bilen på fredag och på lördag vid lunch ska vi åka tillbaka till Stockholm jag och Moa och börja förbereda inför lördagskvällen.
 
Hoppas att många kommer och att det blir en rolig kväll!
 
Ska som sagt försöka plugga denna vecka och lägga upp en plan för mitt sparande samt söka in till universitet på torsdag.
 
<3