Killen som jag jobbar mycket med i veckan.


Mammis och pappis för länge sen
 
 
Hallå ! Nu har mer än halva stockholm open varit, skönt!
På söndag är det över men imorgon ska jag skriva Högskoleprovet så kommer inte vara här, spenderar eventuellt kvällen på hallen om det går en match efter 18.00 som jag kan komma och kolla på!
 
Men som sagt imorgon ska det skrivas prov och jag kommer nog inte prestera något vidare men men... Man måste ju testa för att se hur det är, nästa vecka börjar jag också mattekursen som egentligen redan är igång men jag har missat första veckan i och med jobbet...
 
Vi får väl se hur det kommer gå!
Bara testa iallafall.
Sover nog i hsb inatt så jag har nära, kommer skriva i blackeberg.
Håll tummarna för mig! 
 
 
En screenshot tagen från min snapchat.
Idag är det första dagen på Stockholm Open. Så det betyder att det e första dagen på mina maraton pass på jobbet. Jobbar 08.00-21.45 idag och samma sak alla dagar tills den 25:e föutom 24:e då jag skriver högskoleprovet (amagaad) har inte pluggat i närheten av så mycket som jag borde, dumma mig.
Men har haft annat för mig helt enkelt och ibland är det så. HP-provet är nog inte riktigt min grej men jag skulle nog kunna öka mina möjligheter om jag kämpade ordentligt men det kommer fler chanser så det är bara att bita ihop och försöka nästa gång om inte annat :)
 
Nu är tävlingen igång och inkvalningen har redan börjat. Imorgon ska jag försöka övertala baby att komma hit med en vän så han får se hur mycket action det är som händer här! Min baby som jag knappt kunnat umgås med nånting sedan i somras då hans familj varit här och sen åkte han till USA och nu jobbar jag hela tiden :( men vi ses ju alltid en kort stund på kvällen! <3 Han hade köpt med sig ett underkläds set till mig från Victorias's secret och så hade han köpt ett löspuder som jag ville ha JÄTTE mycket så jag blev så himla glad  :D
Och sen så beställde ju jag smink till hans hotell och det hade kommit fram och det hade han med sig *happiness*
Med kylan som kommer mer och mer blir längtan till Thailand sarkare och starkare men cirka två månader sen drar vi! <3
Men nu är det jobb som gäller...
 
 
Puss