Lite mer matbilder :) gjorde nån slags torillini soppa iförrigår. Blivit en massa mat med mycket retser så jag har ätit typ samma måt flera dagar i rad :P
Idag är det jobb sen tänkte jag klämma in lite träning och sen ska jag väl åka hem och vila, fick inte tillräckligt med sömn inatt. Sen kanske jag och E går på bio eller nåt, vi får se :)
Och nu är det snart bara en MÅNAD till vi åker :D I seriously can't wait!
 
Har dock ett extremt shopping behov som jag inte kan tillfredställa atm med tanke på att jag måste spara på varenda korvöre så jag kan leva lite bättre där borta och kan tänka mig att shoppingen i Dubai är rätt maffig.
 
MEN! Är som sagt så mycket grejer jag känner att jag behöver hela tiden... Men spenderar man sin lediga tid hemma i lägenheten känner man ju inte egentligen att man saknar nåt men så fort man går en sväng på stan blir det nåt o käka, nåt man ser i affären man bara måååste ha och så helt plötsligt är man flera hundralappar fattigare :O det e farligt detdär.
Men är ruggigt sugen på att investera i lite nya hudvårdsprodukter nu under Black friday rean... Men *biter på naglarna* Jag borde inte!!! :'(