Nu har jag kommit igång med mitt jobbsökande och ska på inertvju för extra tjänst idag!
Får hålla tummarna och ska fortsätta söka och kämpa, här finns det inte rum för vila inte utan allt går i ett.
Är inte det rätt bra kämpat att ha gått hela sista året från gymnaiet utan att ta lån och tagit körkort och betalat iallafall halva själv (päronen hjälpt en del) men ändå? Jag är rätt stolt aså!
Nu får jag ju skylla mig själv eftersom jag inte gick klart när jag skulle men det har ju sina anledningar och jag kom iallafall tillbaka och kämpade mig igenom det! Nu har jag behörighet men dock inte ett så högt snitt som jag vill ha så måste som sagt börja förbereda mig inför högskoleprov och hoppas på att det går vägen!
 
Ovan ser nu studielitteratur som jag försöker sälja nu och där är inte ens alla böcker jag haft med, har minst tre stycken till!
Bilden under är pappas sms som han skickade idag när jag skulle hämta Moa och handla påvägen hem, hans inköpslista.
Förövrigt så flyttar baby till Årsta på fredag så det blir pack och flytt i helgen med massa o göra, som sagt, allt går i ett och här finns inge rum för vila. Jag får återhämta mig i Augusti när jag åker med E och i december när det blir Thailand igen :)
 
Tiden går både fort och långsamt på samma gång känns det som.
Något som är otroligt skönt är att jag är klar med ALLT från skolan. Det är SÅ himla skönt. Har inte fått alla besked om jag är godkänd men jag tror att jag är det. Vet att jag klarade samhällsprovet och spanska provet och har lämnat in alla slutuppgifter samt kompleteringsuppgifter så nu väntar jag bara på besked.
Om allt går vägen så är jag helt klar med alla mina gymnasierkurser nu !
Så skönt som sagt! Då ska jag börja plugga till högskoleprovet och försöka skriva det i oktober och gå den här kursen jag ska ta nu i marknadsföring och försäljning under sommaren. Kolla på utbildningar jag vill gå och se om jag  behöver gå någon mer kurs för behörighet (ex matte b) och sen gå den innan ansökningen börjar för vårterminen.
Annars ska jag jobba nu och läsa den här kursen och söka lite mer extra/heltids jobb och spara pengar.
Får in 18tusen från skatten som jag ska lägga undan så jag kan resa i slutet av sommaren och i december sen till Thailand.
 
Annars hade mamma 50årsfest i helgen och jag tog bilen från Hässelby med Moa och åkte till Alvik, plockade upp Kicki där och åkte vidare till Norrtälje, hjälpte mamma förbereda med alltihopa och sen kom alla gäster och vi hade det jättemysigt, en lyckad fest!
Jag tog bilen tillbaka hem (körde så drack ingenting) och skjutsade tillbaka Kicki och Moa och kom slutligen hem med Erman klockan 04.
Igår var jag rätt trött, jag och E åkte till barkarby för han skulle kolla några grejer inför flytten som är på fredag.
Vi käkade godmiddag, jag avocadosallad och han pizza och jag pluggade och lämnade in min sista inlämning i spanskan sen somnade jag rätt tidigt eller ja typ 23.00 efter att jag sökt lite jobb och idag är det jobb på schemat 06.30-12.00 senast sen blir det nog hem och ta en eftermiddagslur och sen ska jag väl fortsätta söka jobb och kolla material till nya kursen som börjar, den läser jag mest för att se om jag vill fortsätta på det spåret. Har annars funderat på att söka till mäklare. 

 
Har gått ganska fort och jag har både skrivit slutprov i samhälle2 (och fått godkänt) samt åkt till Norrtälje och varit hundvakt med Erman. Vi lagade god middag i form av entrecote tillsammans med potatisgratäng och efter det mös vi med lite fredags godis och på söndagen hade vi en jättesmarrig frukost som ni kan se på bilden, stekt ägg, färskt bakat bröd, nutella (loveeee it!) och pannkakor :)
Efter det så städade vi i mammas hus, tvättade hundarna, åkte iväg till ett badhus i centrum och simmade några längder sen gick vi till relax avdelningen och njöt av våra liv, bastade lite efteråt gjorde vi iordning middag till mamma och Lasse kom hem, efter det tog vi bilen till sumpan och sov gott och välkomnade en ny vecka!
Denna vecka har än så länge bestått av lite plugg och mer ska det bli, slutprov i de andra kurserna nästa vecka... Träffade Anja en sväng på stan i förrigår och myste på starbucks och promenerade runt djurgården.
Nu jobbar jag andra dagen irad men sen är jag ledig tills i helgen så tills dess blir det som sagt plugg.
 
Ovan är en bild på kudden jag skaffade till oss :) haha söt va :D