Blev dessvärre sjuk förra veckan natten till lördagen så har spenderat hela tiden sen dess i sängen i princip.
Med näsduken i högra hand och halstabletter i andra.
FRUKTANSVÄRT tråkig vecka. Känns som tiden stått stilla. Dessutom var jag hos läkaren iförrigår och tog bort min p-stav så hormoner som spökar... Kul.
Nu dock börjar jag friskna till litegranna men känner mig fortfarande hängig. Idag är det jobb och sen ska jag hem och vila, vad kvällen bjuder på får vi se.
En dag här i veckan flydde jag mitt sjuka jag och åkte in till stan och mötte familjen på Friday's och åt middag för att fira att Moa tagit studenten. Efter middagen fick jag krypa tillbaka upp i soffan och återgå till mina serier.
På något sätt tror jag att jag behöve bara pausa en vecka och inte göra något för någon slags återhämtning men det hade bara varit roligare om jag hade kunnat åtminstonde må hyffsat ok, har verkligen varit en jobbig förkylning.
Unnade mig skorna på bilden överst. Behöver sköna gympadojjor när jag står upp hela dagarna på jobbet och Moa har ett annat exemplar av dessa och hon sa att de är grymt sköna!
 
Liten update
 
Vart och provjobbat i butik på NK men inte hört något ännu så antar att det bara är att fortsätta på jakten efter heltidstjänst... Jobbar iofs redab 4-5 dagar i veckan men för korta pass tyvärr...
Nu är vi mer inflyttade i Årsta och allt har gått bra! 
Trevligt område och vi båda trivs.
Igår tog Moa studenten och vi i familjen var med och kollade på utspringet, hade på mig långklänningen då :) och efter var det mottagning på Lasses båt, bilderna på mig och E är ifrån när vi var påväg tillbaka till Årsta.
Nu är det jobb sen ska jag och Frida på en kunds examensfest och efter det så ska jag och E på smaka på stockholm i Kungsträdgården imorgon sen är det jobb på söndag!!
Så skönt att vara klar med skolan jag med btw! :D