Nu är det en vecka kvar tills jag och ermis är här borta!
Eller ja, vi kommer nog vara i Bangkok vid den här tiden eller just klivit av planet och på jakt efter nya biljetter till ön på bilderna ovanför!
GUD vad jag längtar!
Men nog om det, jag har lyckats blivit förkyld på något vänster under dagen igår, kan vara för att det är som att stå i en svinkall källare där jag jobbar på dagarna och mitt 11-timmars pass igår tog nog lite på krafterna.
 
Idag är det jobb igen sen ska jag till min fransförlängare och ta bort mina fransar inför resan, känns bättre både ekonomiskt och för komforten att slippa tänka på fransarna även om det kommer kännas naket :O
 
Imorgon ska jag köra en vaxning inför resan, närmsta lediga tiden innan vi åker och dessutom fick jag igår reda på att jag kom in på Stockholms universitet på en utbildning som jag egentligen inte vill gå... Men jag kommer börja gå den bara för att byta miljö och vara lite på universitetet, får se hur det blir. Ska nog försöka tenta upp ämnen så jag får högre snitt eller kolla på en annan utbildning som yrkes eller folkhägskola, vill egentligen in i en helt annan bransch men samtidigt vill jag byta miljö och träffa nya människor så det är bättre än inget, vi får se helt enkelt men jag ska iallafall dit och ge det en chans!
 
Nu är det jobb tills imorgon sen är jag ledig på min födelsedag och ska bjuda in familjen på lite plockmat och nån drink på förmiddagen sen ska alla fira på varsitt håll :( jag och E går nog ut och äter en stillsam middag och kollar på fyrverkerierna, det är planen än så länge men vi får se!
 
Så som sagt mycket som hänt senaste 1,5 åren. Klar med komvux, tagit körkort, kommit in på universitetet och iprincip flyttat hemifrån men men... Lång väg kvar att vandra. Vet fortfarande inte vart jag ska söka mig vidare eller vad jag ska plugga eller hur jag ska komma in på den utbildningen som jag verkligen vill gå. Så nya tag 2016 men visst känner jag mer än nånsin att jag ständigt kommer närmare mitt mål.
Mina kommande mål ska vara att ta bättre hand om mig själv och min kropp, sova ordentligt, träna ordentligt, äta ordentligt och bli bättre på att sköta min ekonomi och att försöka ta mig dit jag verkligen vill i livet.
 
 
 
 
Här är två bilder från julafton när vi var hos mamma och firade med supergod julmat och mys med valparna!
Grym julafton även om vi inte hade så mycket julklappsutdelning.
Det var jag, Moa, Erman, mamma, Lasse och Kicki. Intim och mysig julafton.
Jag är superdålig på att ta bilder och att vara naturlig framför kameran (suck) ser alltid konstig ut och vill därför aldrig vara med på bild helst men dessa två fick duga!
 
Idag och igår står jobb på schemat och imorgon är starten på sista veckan i Sverige innan vi drar iväg till varmare breddgrader, tjoho!
 
Jag får skippa (nästan) julrean, fyndade en tröja och solskyddsfaktor + maskara igår men nu ska plånboken vara igenbommad tills vi kliver av planet, INGET mer slöseri!
 
Sista veckan består då av jobb och mys hemma, fyller hela 24 år om några dagar :) Blir nog lugn hemmakväll om jag får bestämma, vi får se!
 
Puss
 
 


OKEY!
Bildbomb!
Första bilderna är från när jag var ute förra helgen med Anja och två tjejer till, vi hade sjukt kul och det var en jättehärlig kväll/natt, sov hos Anja och vi var inte hos henne förens 05 på morgonen :)
 
 Vidare kommer lite bilder från mina dagar i Norrtälje, spenderade både måndagen och onsdagen hos mamma och de BEDÅRANDE valparna, är helt kär i de allihop. Ska dit igen på måndag eftermiddag och jag bara LÄNGTAR! (Julkorten köpte jag till E's mamma och syster) Men nu är det söndag och igår (kommer bilder nedan) var jag och faster och Moa och kollade på maximteatern på en föreställning som kallas a christmas carol. Har sett animerade filmen där Jim Carrey är en av karaktärerna och älskar den, föreställningen var jättebra och hur mysigt som helst. Efter det mötte jag E och hans vänner i gamla stan, de skulle till en restaurang i gamla stan och skulle käka hamburgare, de hade druckit bärs på söder innan, jag satt med de en stund men sen drog jag ganska snabbt hem till bästa sängen och somnade snabbt, vaknade av att E kom in och krama mig men han stank öl så jag bad honom gå (lol).
Idag är det jobb sen ska jag nog träna, sprang igår, 4 km på 23 minuter är ändå helt ok för o va otränad.
Jobb fre-mån sen ledig två dagar i Norrtälje med mina bebisar!