Nu är det en vecka kvar tills jag och ermis är här borta!
Eller ja, vi kommer nog vara i Bangkok vid den här tiden eller just klivit av planet och på jakt efter nya biljetter till ön på bilderna ovanför!
GUD vad jag längtar!
Men nog om det, jag har lyckats blivit förkyld på något vänster under dagen igår, kan vara för att det är som att stå i en svinkall källare där jag jobbar på dagarna och mitt 11-timmars pass igår tog nog lite på krafterna.
 
Idag är det jobb igen sen ska jag till min fransförlängare och ta bort mina fransar inför resan, känns bättre både ekonomiskt och för komforten att slippa tänka på fransarna även om det kommer kännas naket :O
 
Imorgon ska jag köra en vaxning inför resan, närmsta lediga tiden innan vi åker och dessutom fick jag igår reda på att jag kom in på Stockholms universitet på en utbildning som jag egentligen inte vill gå... Men jag kommer börja gå den bara för att byta miljö och vara lite på universitetet, får se hur det blir. Ska nog försöka tenta upp ämnen så jag får högre snitt eller kolla på en annan utbildning som yrkes eller folkhägskola, vill egentligen in i en helt annan bransch men samtidigt vill jag byta miljö och träffa nya människor så det är bättre än inget, vi får se helt enkelt men jag ska iallafall dit och ge det en chans!
 
Nu är det jobb tills imorgon sen är jag ledig på min födelsedag och ska bjuda in familjen på lite plockmat och nån drink på förmiddagen sen ska alla fira på varsitt håll :( jag och E går nog ut och äter en stillsam middag och kollar på fyrverkerierna, det är planen än så länge men vi får se!
 
Så som sagt mycket som hänt senaste 1,5 åren. Klar med komvux, tagit körkort, kommit in på universitetet och iprincip flyttat hemifrån men men... Lång väg kvar att vandra. Vet fortfarande inte vart jag ska söka mig vidare eller vad jag ska plugga eller hur jag ska komma in på den utbildningen som jag verkligen vill gå. Så nya tag 2016 men visst känner jag mer än nånsin att jag ständigt kommer närmare mitt mål.
Mina kommande mål ska vara att ta bättre hand om mig själv och min kropp, sova ordentligt, träna ordentligt, äta ordentligt och bli bättre på att sköta min ekonomi och att försöka ta mig dit jag verkligen vill i livet.