Haha! Snygga bilder... 
Veckan som har varit har gått relativt fort.
Har dock total failat vad gäller kost och träning vilket resulterat i en del onödigt deppigt humör och trötthet men i helgen var jag ute en sväng på stan och tog en drink med babe sen åkte vi hem och igår åkte vi ut till Norrtälje och hälsade på mamma och Lasse, åt middag och tog bilen tillbaka till sumpan. Jag var helt slut och la mig tidigt. Idag är det jobb och tandläkare som gäller och i veckan får det bli en massa plugg!
Blir kul... :P Not men snart är ju den här komvux skiten en gång för alla över och då blir det på jakt efter heltidstjänst och efter det söka till universitet!
 
Puss 
Har jag pluggt mestadels av dagen och varit i stan och hängt med Anja och haft cheatday för tredje dagen irad så imoron blir det bannemej gym. 
Nu blir det mys med min finaste o lyssna på turkisk musik, i love it!
Och imorgon ska vi ta en sväng förbi o kolla, mäta i lägenheten han köpt, ska bli kul :)
  
Yes då var det en ny vecka och jag hade en rätt kass helg ändå.
Mådde sjukt dåligt efter fredagen och det kändes som min kropp var "förgiftad" till i söndags kväll, sjukt vad jag inte tål aså.
 
Den här veckan har startat med att jag känt mig rätt seg och kass i magen och ont i huvudet lite sådär på gränsen att man börjar bli sjuk typ men har tagit det rätt lugnt. Var på en förhandsvisning av en film igår med Frida som faktiskt var riktigt rolig och efter det så käkade vi middag i fältöversten och snackade lite om livet, planer man har osv, lite ångestladdat att man bara blir äldre o äldre men tur är väl det också samtidigt och att man är frisk och har alla förutsättningar i livet, sånt man ska va jäkligt glad och tacksam över.
 
Idag ska jag försöka plugga lite, tvätta och städa litegranna sen träffa Anja och hänga med henne <3